2019-10-15 04:35

UPDATE Noi PROTESTE masive în Piața Victoriei. Ce strigă PROTESTATARII

 |  19:27
UPDATE Noi PROTESTE masive în Piața Victoriei. Ce strigă PROTESTATARII

În Capitală sunt din nou proteste. În Piaţa Victoriei s-au adunat cei care critică actuala guvernare. De o oră au început să se strângă protestatarii. În jur de 10000 de oameni au confirmat pe Facebook prezența, începând cu ora 18.00.

UPDATE: 

Sunt peste 6 mii de protestatari. Centrul Pieței Victoriei este plin, jandarmii au mutat de câteva ori gardurile de protecție. Încă continuă să sosească oameni.

Protestatarii scandează împotriva PSD, ALDE, sunt nemulțumiți de modul în care cei de la putere schimbă legile justiției. Inițial, grupurile #rezist, anunțaseră că vor întrerupe protestele în această săptămână dar s-au hotărât să vină din nou în piață după ce au văzut că parlamentarii PSD se grăbesc să adopte schimbări la legile justiției.

Grupurile #rezist organizează noi proteste antiguvernamentale în Piața Victoriei din Capitală. Oamenii au început să sosească încă înainte de ora 18.00, ora anunțată pentru protest. O jumătate de oră mai târziu, 3 mii de protestatari erau deja în fața Guvernului.

In memoria Regelui Mihai I, oamenii adunați în Piața Victoriei vor merge într-un marş cu candele spre Piaţeta Regelui, purtând drapele tricolor marcate cu doliu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Dec 2017

"justitie"...adica crimele din decembrie 1989 NEPEDEpsiTE...iar CRIMiNALII si TERORISTII sunt IN PARLAMENT si conduc SERVICIILE SECRETE de la BeLGRAD(vezi GHITA FUGARUL nederanjat de asazisa "justitie")
ORNITOLOGIST
11 Dec 2017

cu.r.cu.r.vistina ka.ka.nie latra din nou cu prea-plinul prostiei din rudimentarul sau creieras !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray