2020-07-15 16:01

Noi PROTESTE în Piața Victoriei. Este a patra zi de manifestații

 |  19:57
Noi PROTESTE în Piața Victoriei. Este a patra zi de manifestații

Românii au ieșit din nou în Piața Victoriei pentru a patra zi consecutiv pentru a protesta împotriva PSD și a actualului Guvern. Prezenta jandarmilor în piaţă este redusă, dar centrul pieţei a fost împrejmuit cu garduri de protecție.

UPDATE: Traficul rutier a fost oprit dinspre Kiseleff și Aviatorilor. În Piață sunt aprox 3.000 de persoane. Oamenii scandează: "Dragnea să ajungi / Îmbrăcat în multe dungi"   Circa 300 de persoane protestează pașnic la aceasta oră în piaţă și nu sunt incidente. Numărul manifestanților crește constant. Oamenii scandează "Demisia!" și "Hoții!" și sufla în fluiere și vuvuzele. Multe din mașinile care trec prin piaţă claxonează în semn de susținere, scrie Hotnews.ro.     ”Cei care o să fiți în Piața Victoriei sau în alte locuri din România diseară, vă invităm să creăm un spațiu de 30 de minute pentru România. 20:55 - 21:00 - 5 minute de liniște. Putem folosi acest timp și ca să recitim imnul în timpul ăsta, se aude mult mai bine când multe persoane știu mai multe strofe. :) 21:00 - 21:05 - Imnul Romaniei + luminițe 21:05 - 21:25 - Ne așezăm în grupuri alături de familie, prieteni sau persoane pe care tocmai le-am cunoscut acum și avem ăn același timp conversații constructive pentru România. După conversațiile voastre fă o postare (video,text,live,etc) cu hashtag-ul #pentruromania”, arată organizatorul evenimentului Corupția Ucide.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

NUNTA DE PIATRA
14 Aug 2018

26 august este nunta fiului lui dragnea liviu la palatul snagov.dragnea liviu criminalul in serie va fi acolo cu toata gruparea criminala psd alde.toti criminali care au pus supraaciza la benzina ,au marit pretul la gaze curent ,au marit taxele locale,vor sa puna taxa auto.jandarmeria desfiintata,ccr,anre,cna,asf,cncd,cnair desfiintate.partidele sa aiba in program desfiintarea acestor agentii ale mafiei.jos guvernul dancila.alegeri anticipate.dat afara ratatul de la cons concurentei.nu uitati ca au trecut prin parlament legile justitiei pt infractori.au dat-o afara pe kovesi.toti pretestatarii sunt invitati la nunta interlopilor psd alde.
REVOLTA2
14 Aug 2018

jandarmeria a provocat clar vineri.ei au intrat la ora 23 peste protestatari aiurea in tramvai.nu aveau nici un motiv sa o faca .au atacat oameni care aveau miinile goale.asta este tentativa de omor.daca cineva vine spre tine inarmat si te ataca ai dreptul sa te aperi.este autoaparare.de ce spunem asta?data viitoare oameni vor fi inarmati si vor avea tot dreptul sa se apere in fata jandarmilor.au avut noroc vineti seara ca daca oamenii se intoarceau inarmati ii terminau pe testoasele plii.oricum nu sperie pe nimeni doar ciorile din porumb.asa ca jandarmi pana veti fi desfiintati aveti grija ca data viitoare in momentul in care ati ridicat mana VA OMORAM IN BATAIE.sunt printre noi campioni in artele martiale asa ca va rupem gaturile la propriu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz