2019-07-18 14:07

Noi PROTESTE în țară împotriva Guvernului. Incidente cu jandarmii

 |  21:04
Noi PROTESTE în țară împotriva Guvernului. Incidente cu jandarmii

Noi proteste în Piața Victoriei. Sute de persoane s-au adunat sâmbătă seară în fața Guvernului pentru a demonstra față de Legile Justiției și față de coaliția PSD-ALDE. Între manifestanți și jandarmi au apărut și primele incidente.

Protestatarii au pornit în marș către Parlament.

Protestul este intitulat ”Nu vrem să fim o nație de hoți”. Oamenii au adus pancarte cu mesaje anti-PSD și anti-Liviu Dragnea și scandează lozinci împotriva Guvernului. ”Jos Tăriceanu, Dragnea și Dorneanu!” și ”Sărbători fără infractori!” se aud din mulțime.

Pe pagina de Facebook a evenimentului protestatarii au scris că intenționează să pornească în marș spre Parlament. 

500 de manifestanți au ieșit în stradă la Iași și alte câteva sute la Cluj-Napoca. Proteste similare și în Brașov și Târgu-Mureș. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-23Parerea ta...

BEBICA
24 Dec 2017

'' SARBATORI FARA INFRACTORI '' ESTE CEA MAI FRUMOASA URARE PE CARE AM AUZIT-O . V-A DORESC ASTA DIN INIMA DRAGII MEI ROMANI . CRACIUN IMBELSUGAT SI UN AN NOU FERICIT , FARA PENALI LA CONDUCERE .
BOBOCUL
24 Dec 2017

"Trăiască Taxa, Jaful, Moartea, Fiscul !"
@BEBICA BOBOCUL
24 Dec 2017

MAI TEMBELILOR IN URA SI DOBOTOCIA VOASTRA NU VEDETI CE NE ASTEAPTA MII DE MUSULMANI MARSALUIESC PE STRAZILE DIN BOLOGNA PENTRU A-SI ARATA FORTA SI PENTRU A ANUNTA CA ACUM ITALIA E PAMANTUL LOR SI VOR FACE CE VOR EI MII DESTEAGURI VERZI SI URLETE INFRICOSATOARE AMERICANII DE RAND APRECIAZA UNGARIA POLONIA CEHIA SI SPUN CA ACESTE STATE SUNT VIITORUL EUROPEI PE CAND ROMANIA CU TOT SERVILISMUL FATA DE SUA E CRITICATA SI IRONIZATA IAR VOI SPALATI PE CREIER UNA STITI CA SI SASU NEGUSTOR DE COPII ;;;PENALI PENALI '' NU-S MAI RAI ASTIA CA ALTII TOTI SUNT LA FEL PROTESTELE AR TREBUI S AFIE PENTRU ALUNGARE A AUSTRIECILOR DIN PADURILE ROMANIEI SI OPRIREA INVAZIEI MUSULMANE IN ROMANIA DAR VOI II FACETI PLACERILE LUI SOROS DUCANDU-VA COPII SEARA DE SEARA LA NEBUNIA VOASTRA CE EDUCATIE LE DATI? II INDOCTRINATI DE ACUM CU URA SI NESUPUNERE ACESTI VOR FI VIITORII ANARHISTI CARE SE VA INTOARCE IMPOTRIVA LOR SI O SA FIE MAI MULT PRIN PUSCARII DECAT LIBERI IN LOC SA-I FERITI DE ASTFEL DE LUCRURI FACETI DIN EI NISTE NEMULTUMITI AGRESIVI SI NEFERICITI INLOC SA VA IMPODOBITI POMUL DE CRACIUN FACETI JOCUL UNOR SLUGOI SOROSISTI CUM E BEBICA SI BOBOCUL(DE FAPT U NUMAI UNUL)
BOBOCUL@
24 Dec 2017

Si de ce nu protestezi ?
ANONIM
24 Dec 2017

Se vede ca avortonii....din piață...nu au nimic sfânt....sunt atei convinși...dorm pe pet.uri ...fac sex anal...anarhisti si anticriști....
@ CUCUVEAUA....
24 Dec 2017

Corect....fără blaga...fără voicu ...fara orban..fara porci ce dorm pe pet.uri..fara parasute ce sunt contra naturiisi fac sex anal....fără să contribuie la creșterea natalității românilor.......si ar mai fi...Dar vine moșul....si poate scăpăm de ei
BEBICA
24 Dec 2017

DACA SI EU AICI IN USA , UNDE SINT DE 27 DE ANI SINT " SLUGOI SOROSIST " , COANA MATA E FATA MARE . HAPPY HOLIDAYSD YOU STUPID PICE OF SHIT .
MARCEL
26 Dec 2017

EU votez si tu protestezi. DE CE SA MAI VOTEZ. PROST VOI FII DACA VOI MAI VOTA. ESTE ADEVARAT CA DEPUTATII NU RESPECTA PE CEI CARE I-AU VOTAT...DAR NU IESIND IN STRADA REZOLVAM PROBLEMA...SA NU MAI VOTAM . CEI CARE VOR( SUA, GERMANIA, MAREA BRITANIE. ETC) fac ce vor in tara asta. Noi votam si ei aleg pe cin evor...inclusiv pe IOHANIS...SAU PE ALTCINEVA ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray