2020-08-08 05:26

Noi SCHIMBĂRI pentru românii care vor să ajungă în Grecia

 |  16:30
Noi SCHIMBĂRI pentru românii care vor să ajungă în Grecia

Românii care vor să intre în Grecia pe la punctul de frontieră Promachonas nu vor putea intra în țară dacă nu li s-a emis formularul necesar pentru acest lucru. Sistemul implementat pe travel.gov.gr a fost suspendat până marți la ora 00.01 pentru implementarea noilor măsuri impuse de autoritățile elene.

Turiștii care au completat formularul electronic pentru intrare în țară și au primit codul unic pot intra în continuare în Grecia pe la punctul de frontieră Promachonas.

Începând cu miercuri, 15 iulie 2020, la ora 06.00, toți călătorii care intră în Grecia pe la Promachonas sunt obligați să prezinte la sosire un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, efectuat. cu până la 72 de ore înainte de intrarea lor în Grecia.

Documentele trebuie să fie scrise în limba engleză și să aibă datele de identificare ale călătorului.

Potrivit autorităților elene, laboratoarele care efectuează testarea RT-PCR ar trebui să fie publice sau private acreditate de autoritățile din țara de proveniență a turistului.

Certificatele care nu îndeplinesc aceste condiții nu vor fi acceptate.

Turiștii vor trebui să completeze și să trimită formularul de intrare în țară. De asemenea, turiștii pot fi supuși testării aleatorii la granița greacă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Iul 2020

dar pe migrantii care veneau cu barcile fara niciun fel de acte cum i-ati testat???grecii incep sa devina cam bagabonti cu atatea conditii parca sunt Eldorado-ul planetei si cand colo...ce dracu gasesti acolo?niste insule cu preturi extreme la orice
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz