2020-04-03 08:49

Noi audieri la Parchet în cazul “Mădălina Manole”

 |  18:50
Noi audieri la Parchet în cazul “Mădălina Manole”

Procuroriicare instrumentează cazul sinuciderii Mădălinei Manole i-au citat pe părinţiiartistei în ziua de vineri la sediul Parchetului Bucureşti, pentru noi audieri,au precizat surse judiciare. Motivul acestor audieri nu a fost însă făcutpublic de către anchetatori.

Zileletrecute, procurorii au audiat-o pe Adriana Berta Slav, născută la 1 noiembrie1974, prietena care i-a furnizat Mădălinei Manole substanţa Furadan, în data de12 iulie 2010. Berta Slav, care este angajată a Direcţiei Generale a FinanţelorPublice Ilfov, recunoaşte că i-a furnizat artistei substanţa în cauză, pe carea procurat-o de pe internet, dar că habar nu avea că Mădălina Manole intenţioneazăsă se sinucidă. Femeia le-a pus anchetatorilor la dispoziţie anchetatorilor maimulte mesaje SMS pe care le-a primit pe telefonul ei de la Mădălina Manole înziua de 12 iulie, mesaje din care reiese că artista a insistat să-i facă rostde Furadan, pentru nişte plante. Din respectivele mesaje reiese că MădălinaManole ştia exact ce căuta, dând indicaţii cu privire la denumirea substanţei,la caracteristici şi chiar la preţul cu care poate fi achiziţionat.Anchetatorii spun că împotriva Adrianei Berta Slav nu se va începe urmărireapenală în această cauză.

Pe de altăparte, anchetatorii au precizat că primele concluzii ale raportului toxicologicîntocmit în cauză arată că Mădălina Manole nu a consumat alcool înainte de a sesinucide, nefiind identificat alcool în sângele supus expertizării. Cu privirela lovitura de la cap, medicii legişti au concluzionat că aceasta este o plagăplesnită, în lungime de 1,5 centimetri, care, prin dispunerea pe o suprafaţă apielii capului puternic vascularizată a putut provoca o sângerare mai abundentă”.

Artista asosit la repetiţii la ora 19.30

Potrivit declaraţiei date anchetatorilor de cătrePetru Mircea, soţul artistei, Mădălina Manole a participat, cu o seară înainteasinuciderii, la repetiţiile miniorchestrei ei, într-un studio situat pe CaleaVictoriei. El a ajuns la locaţia în cauză în jurul orei 18.00, însă soţia sa şi-afăcut apariţia abia după ora 19.30. La repetiţii, nici soţul, nici altepersoane prezente de faţă nu au observat nimic ciudat în comportamentul MădălineiManole. În jurul orei 22.00, soţii Mircea au părăsit studioul de înregistrări şis-au deplasat cu autoturismul la hipermarketul Metro, din zona Băneasa, unde aufăcut cumpărături necesare aniversăriizilei de naştere a artistei, care urma să aibă loc a doua zi. Ajunşi acasă, Mădălinaşi Petru au despachetat cumpărăturile, după care au ciocnit un pahar. Potrivitraportului de expertiză medico-legală, reiese că Mădălina nu a băut nimic. Apoisoţii s-au pregătit să meargă la culcare. La ora 1.00, soţul îşi aminteşte că aurcat la etaj, unde se află dormitorul. A adormit. La ora 3.00 s-a trezit şi avăzut că soţia sa nu se află lângă el, în pat. A crezut că s-a dus la toaletă şia adormnit la loc. La ora 5.30 s-a trezit din nou şi, obeservând că nici deaceastă dată soţia sa nu se află în pat, a coborât la parter, unde a găsit-o căzutăîn holul care permite accesul către baie. Împreună cu soacra Mădălinei, soţul aîncercat să o resusciteze, apelând, la ora 5.37, serviciul 112. Potrivitmedicilor legişti, decesul Mădălinei Manole a survenit ca urmare a ingerăriivoluntare de Furadan şi s-a produs între orele 2.30-3.00, în dimineaţa zilei de14 iulie 2010. Ambulanţa, sosită la locuinţa artistei la ora 6.01, a reluatprocedeele de resuscitare, însă la ora 6.15 medicul de pe Salvare s-a văzutnevoit să constate oficial decesul.

Război peavere

Potrivit presei, părinţii Mădălinei Manole îlconsideră pe ginerele lor responsabil pentru decizia artistei de a se sinucide.Ei ar fi precizat chiar că vor apela la serviciile unui detectiv particularpentru a investiga. Zilele trecute, atât tatăl, cât şi fratele Mădălinei Manoleau ieşit public cu acuzaţii la adresa lui Petru Mircea, acuzaţii pe care soţulMădălinei Manole a refuzat să le comenteze în interviul acordat înexclusivitate ziarului “Puterea”. Familia artistei intenţionează să apeleze lajustiţie pentru ca averea Mădălinei să nu fie preluată de către soţ, dar şi căeste foarte posibil să declanşeze un proces pentru obţinerea custodieicopilului în vârstă de 1 an şi două luni.

Razie la Cluj printre comercianţii de Furadan

Poliţiştiiclujeni au demarat o amplă acţiune de scotocire prin zonele furnizorilor desubstanţe toxice din judeţ, după ce Adriana Berta Slav, femeia care i-a înmânatMădălinei Manole flaconul cu Furadan, le-a spus anchetatorilor că a achiziţionatsubstanţa de la un furnizor din Cluj, pe care l-a găsit pe internet. ConducereaIPJ Cluj, prin vocea inspectorului-şef, chestorul Ioan Păcurar, a confirmat acţiunea,precizând că vor fi interpelaţi toţi agenţii economici care comercializează astfel de substanţe.Procurorii invocă faptul că respectivul comerciant de la care Berta Slav a cumpăratflaconul poate fi cercetat penal, întrucât a nesocotit prevederile Legii360/2003, care reglementează regimul substanţelor toxice periculoase care se înscriuîn grupele I şi II de toxicitate. Anchetatorii Parchetului Tribunalului Bucureştiau confirmat, ieri, că au apelat la ajutorul colegilor poliţişti de la Clujpentru identificarea respectivei persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19

Mai multe imagini:
Noi audieri la Parchet în cazul “Mădălina Manole”
zoom
Noi audieri la Parchet în cazul “Mădălina Manole”
zoom
Parerea ta...

KEANU
20 Iul 2010

Dumnezeu sa le ajute celor in necaz sa mearga mai departe! Nu i usor sa pierzi pe cineva drag
POPESCU_MARINGH
21 Iul 2010

O alta mare NECUNOSCUTA: se presupune ca Madalina a cerut sa i se procure Furadan si chiar a insistat mai multe zile. Cel putin asa am vazut ca a declarat Puiu si doamna cu pricina. Acum aflu ca de fapt totul a fost pe SMS, si solicitarea otravii si presupusul si straniul mesaj de adio. Sigur Madalina a scris si trimis acele mesaje? Din declaratiile din presa se vede clar ca sotul si soacra ii controla Madalinei viata, deci cu siguranta si convorbirile si telefonul . Cum se face ca Madalina a raspuns dupa un timp indelungat la mesajul de felicitare pentru copilul ei transmis de prietena careia trebuia sa-i boteze copilul. Nu se leaga nimic. Daca ea a cerut Furadanul si ar fi insistat pentru asta, cum s-a spus, ar fi facut-o verbal, nu doar pe SMS.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine