2019-12-06 02:21

UPDATE. Nou dosar de corupţie. Alina Bica, REŢINUTĂ de procurorii DNA

 |  11:23
UPDATE. Nou dosar de corupţie. Alina Bica, REŢINUTĂ de procurorii DNA

UPDATE, ora 12.21 Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost reţinută, marţi, de procurorii DNA într-un nou dosar de corupţie. Bica este acuzată că a luat mită pentru soluţionarea unui dosar al DIICOT în favoarea omului de afaceri Horia Simu.

Şi fostul şef al ANAF, Şerban Pop, a fost reţinut, marţi, în acelaşi dosar de corupţie. Acesta a fost scos din sediul DNA cu cătuşe la mâini.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că Şerban Pop şi alina Bica au fost citaţi într-un dosar de mită pentru soluţionarea unui dosar DIICOT în favoarea lui Horia Simu. Potrivit surselor citate, mita dată în acest dosar s-ar ridica la valoarea de 230.000 de euro.

"Suma de 230.000 de euro a fost luată de Pop de la Horia Simu, iar la Bica au ajuns 17.500 de euro, pentru clasarea dosarului lui Simu", au precizat sursele citate.

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica a venit, marţi, la sediul DNA pentru a fi audiată într-un nou dosar de corupție.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au afirmat că Alina Bica are calitatea de suspect într-un dosar care vizează o infracțiune de luare de mită pentru soluționarea unui dosar la DIICOT. În acest caz ar fi implicat şi omul de afaceri Horia Simu.

Şi fostul șef al ANAF, Șerban Pop, a fost audiat la sediul DNA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-01

In legatura cu acest articol...

Fostul şef al ANAF Şerban Pop, REŢINUT de procurorii DNA
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
01 Sep 2015

"VREAU SA SCAP DE DOSARE...TZAPTZARAP-MANKATZASHHH...IA ZI BICO...CAT MA COSTA SPAGA"....."DA CE NU STII MA TEMBELULE.....O E O CARAMIDA DE ZECE MII DE EUROI....DAI DOUA CARAMIZI LA MANDEA SI TE SCAP...."......"AHAHAAAAA DECI DAU DOUA CARAMIZI LU BICA....SI CER DE LA FRAIER 25DE CARAMIZI....MAI NEGOCIEZ UN DISCOUNT....LA 23DE CARAMIZI MA OPRESC">>>>>>>>>>>HA HA HA...STUPID PEOPLE......DEMOCRATIA ORIGINALA.....TZAPTZARAP MANKATZASHHHHH.....TRAILES BAHTALO....(SA TRAITI BINE)
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
01 Sep 2015

Da ce aveti cu surioara Bica ma...nenorocitilor....legionarilor...drogatilor....ce a traas pe nas cu voi impreuna...doar a fost cu mine la Bristol....Menage-A-Trois....am impachetat caramizile de spaga in poleiala...ca marmotele...hi hi....chitz chitz....roadem miliardele de euro de la fraieri
AFACERE DE FAMILIE
01 Sep 2015

Sa plateasca si BOC cu Matrozul Gagicar , care a pus-o in functie
CROCODILUL FLAMAND
01 Sep 2015

>>CE FACI BULA? >>PAI MA INTALNESC CU SORA-MEA SA-MI DEA O "BICA"........>>CE DRACU E AIA "BICA" MAI BULA?CEVA DE TRAS PE NAS? >>NU TAMPITULE....O BICA E O CARAMIDA DINAIA DE LA BRISTOL....IMPACHETATA DE CELE TREI MARMOTE ALE LUI BASESCU....ARE ZECE MII DE EUROI...>> AHAAA DECI CINE SI-O TRAGE CU QIOMBETELE PRIMESTE CATE O BICA LA FIECARE NUMAR?>> >>NU STIU....SORA-MEA ALINUTZA PRIMESTE MINIM DOUA...CA O CAM USTURA KURUL>>
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray