2020-07-11 17:50

Nouă persoane au fost reținute în urma conflictului de duminică seara din Sectorul 5

 |  09:37
Nouă persoane au fost reținute în urma conflictului de duminică seara din Sectorul 5

Nouă persoane au fost reţinute în urma conflictului de duminică seara în Sectorul 5, în care polițiștii au fost nevoiți să își folosească armamentul din dotare.

”În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reţinute 9 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de  ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală. La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz  în funcţie de activităţile de cercetare penală desfăşurate”, a anunţat luni dimineaţă Poliţia Capitalei.

 Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un confict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane. În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fără a exista persoane rănite. Poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit în urma consumului de alcool, iar 37 de persoane au fost duse la audieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz