2020-04-09 04:52

Nouă suspecţi de furt din depozitele de pe Centura Capitalei, reţinuţi

 |  08:20
Nouă suspecţi de furt din depozitele de pe Centura Capitalei, reţinuţi

Nouă persoane suspectate că furau din depozitele de pe Centura Capitalei au fost reţinute, miercuri, de poliţiştii din Ilfov şi Teleorman, potrivit unui comunicat al Poliţiei ilfovene.

Potrivit sursei citate, cei nouă suspecţi au fost reţinuţi în urma celor zece percheziţii efectuate miercuri dimineaţă, de poliţiştii de investigaţii criminale din Ilfov şi Teleorman, pe raza celor două judeţe şi a municipiului Bucureşti.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză, în perioada noiembrie 2014 - prezent, prin tăierea gardului împrejmuitor şi a pereţilor metalici de la depozitele situate pe Şoseaua Naţională de Centură Bucureşti, ar fi pătruns în acestea, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 350.000 de lei.

Oamenii legii au găsit, în urma percheziţiilor, mai multe scule electrice, aparate electronice şi alte articole folosite în construcţii care urmează a fi restituite persoanelor vătămate.

Nouă persoane au fost audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, iar în urma probatoriului administrat, acestea au fost reţinute de către poliţişti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine