2020-07-08 18:02

Noul „James Bond”, furat de hackeri: Scenariul filmului, găsit în computerele studiourilor Sony

 |  21:01
Noul „James Bond”, furat de hackeri: Scenariul filmului, găsit în computerele studiourilor Sony

Hackerii au jefuit studiourile Sony. Printre capturi se află şi scenariul filmului „Spectre”. Conform Reuters, scriptul noului lungmetraj din franciza „James Bond” a fost furat de piraţi în timpul atacului cibernetic comis de aceştia asupra serverelor producătorilor. Sony susţine a aflat abia sâmbătă faptul că o versiune timpurie a scenariului pentru „Spectre” se afla printre materialele furate. Piraţii au lansat un atac informatic asupra diviziei de divertisment a grupului Sony, pe 24 noiembrie, blocând reţeaua de computere a acestuia în cadrul unuia dintre cele mai severe atacuri comise asupra unei companii de pe teritoriul american. Hoţii nu au fost deocamdată identificaţi.

Franciza „James Bond” este una dintre cele mai profitabile pentru studiourile Sony, iar cel mai recent film lansat din această serie, „Skyfall”, a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007. Purtătorul de cuvânt de la Sony Pictures a spus că zvonurile potrivit cărora acel atac cibernetic a obligat studioul hollywoodian să oprească producţia filmelor sale, inclusiv filmările de la „Spectre”, sunt eronate. „Spectre”cu Daniel Craig în rolul principal, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Filmările au început în această lună, la puţin timp după ce producătoarea Barbara Broccoli şi regizorul Sam Mendes au dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă titlul, distribuţia şi noile modele de automobile din acest film, adică noul model de automobil Aston Martin, DB10. Ei au refuzat însă să dezvăluie detalii despre intriga peliculei.

Concurenţa, pe fir

„Eon Productions este îngrijorată că o terţă parte, care a primit acel scenariu furat, ar putea să încerce să îl publice integral sau să publice fragmente din el”, a anunţat oficial compania de producţie cinematografică într-un comunicat, precizând cu această ocazie că scenariul în cauză este protejat de legea drepturilor de autor din Marea Britanie.

James Bond, superspionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul „Dr. No”, din anul 1962, cu Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Primele 23 de filme „James Bond” realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz