2019-10-15 17:41

Numere de telefon UTILE pentru cei care pleacă la DRUM

 |  14:02
Numere de telefon UTILE pentru cei care pleacă la DRUM

Florentin Dincă

Ţara noastră se află sub troiene. La propriu. Pentru cei care n-au încotro şi totuşi se încumetă să plece la drum e bine să ştie numerele de telefon pe care să le apeleze ca să ştie în timp real situaţia traficului. Fie că este vorba de cel rutier, pe calea ferată sau cel aerian. Mai jos aveţi numerele de telefon utile de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), CFR Călători şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

TRAFIC AUTO

Este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a întocmit o HARTĂ a sectoarelor de drumuri si autostrazi inchise.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa www.cnadnr.ro - dispecerat - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FACEBOOK https://www.facebook.com/cnadnr/  şi de TWITTER, @CNADNR.

TRAFIC PE CALEA FERATĂ

Aproape 100 de trenuri au fost anulate de CFR Călători din cauza viscolului care s-a abătut asupra sud-estului României. CFR recomandă ca, înainte de a pleca la drum, să verificaţi cum se circulă pe ruta spre care vreţi să porniţi la drum. Puteţi apela următoarele numere de telefon:

INFO CFR Călători: 021/9521 - trafic intern; 021.319.0358 - Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti, program L-D - 07:00 -20:00; 021.314.5528 - trafic internațional (Gara de Nord București)

TRAFIC AERIAN

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că miercuri, 11 ianuarie, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, care pot genera astfel întârzieri mai mult sau mai puţin semnificative din cauza degivrării aeronavelor. Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. Pentru cei care pornesc în călătorie ep calea aerului pot verifica situaţia traficului aerian la:

INFO CLINEŢI: 021/204.1000, E-mail:contact@bucharestairports.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray