2019-12-06 04:41

Numire în MAI: nou șef al Direcției Generale Anticorupție

 |  17:43
Numire în MAI: nou șef al Direcției Generale Anticorupție

Comisarul-şef Cătălin Ioniţă a fost împuternicit să conducă Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne iar adjunctul lui va fi comisarul-şef Constantin Preoteasa. Ioniţă şi Preoteasa au fost, până acum, directorul şi respectiv adjunctul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice.

Comisarul-şef Cătălin Ioniţă a fost adjunct şi apoi director al structurii care se ocupă cu investigarea fraudelor economice (Direcţia de Fraudelor devenită ulteror Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice).

Şi-a început cariera în 1998 ca ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Sector 1. În mandatul său au fost instrumentate cauze importante precum dosarul Mediafax, dosarul evaziunii fiscale din studiourile de videochat sau dosarele executorilor judecătoreşti.

Cătălin Preoteasa a ocupat şi el mai multe funcţii de conducere în Poliţie în cei 20 de ani de când este ofiţer.

Cele două funcţii de la Direcţia Generală Anticorupţie deveniseră libere după ce chestorul principal Jănică Arion-Ţignănaş, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, a ieşit la pensie împreună cu unul dintre adjuncţii săi, chestorul Genu-Eduard Radu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-01Parerea ta...

TRECATOR
01 Apr 2016

Iar toti Araboi au pietele capitalei cu mafia locala .
MANIX
02 Apr 2016

Sa inteleg ca "imaculatul" Croitorescu Liviu.a ramas adjunct ?
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
02 Apr 2016

Poate darima Blocul Sandramaua lui Puzdrea de pe Apeductul capitalei . Ce a facut cind in sectorul 1 se construia blocuri ilegale cu mafia locala si firmele de constructi in cartierele Bucuresti Noi si Damaroaia ? Cum este posibil ca Mafia lui Udrea sa desfinteze Poligonul Politiei din padurea Baneasa ? Ce a facut ei ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray