2019-11-20 19:52

NUNTĂ REGALĂ: Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Maria

 |  16:42
NUNTĂ REGALĂ: Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Maria

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit astăzi cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea. Însă nu și Familia Regală din România.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. A fost oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Au avut acces doar invitații, însă admiratorii au putut urmări ceremonia pe un ecran gigant montat în fața bisericii.

Mireasa poartă o rochie creată de un designer român, făcută din mătase naturală, cu voal şi broderie lucrată manual, cu motive tradionale româneşti. Iar buchetul are lăcrămioare, bujori albi şi iasomie.

Mirele are două ținute, una de zi și una de seară, lucrate tot de un designer român.

Mirii au două perechi de naşi și cinci de domnişoare și cavaleri de onoare.

De la biserică, Nicolae şi Alina merg într-o caleaşcă până la Cazinoul din Sinaia. Pe traseu, mirii au fost însoţiţi de Junii Braşovului şi mai multe grupuri folclorice, iar sute de oameni i-au întâmpinat cu aplauze.

În jurul orei 16.30, Nicolae și Alina vor ieși la balconul Cazinoului să salute oamenii. Petrecerea va avea loc în Sala Oglinzilor.

Cei 200 de invitați respectă același dress code impus şi la nunţile din marile case regale europene.

Dintre toţi membrii Familiei Regale, doar sora fostului principe participă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-30Parerea ta...

BAU , BAU .
30 Sep 2018

CINE ESTE ACEASTA MIREASA BICICLISTA ? UNDE SAU CUNOSCUT ? CE FAMILIE ARE , DAR PARINTI ? DACA NU SINT RECUNOSCUTI DE CASA REGALA , SINT NISTE CETATENI OARECARE .. ZIMBARESTE C-AM FORTAT AMINDOI ? ARE GURA CAM MARE . CE TOT SE OCOLESTE , ASCUNDE DIPLOMATIC REALITATEA ?
COADA DRACULUI
01 Oct 2018

BITNER ESTE IN AFACEREA MICROSOFT CU MAFIOTI COCOS , PESCARIU SI ALTI . DAR SI COLABORATOR CU - FBI - . ADICA A VRUT SA BAGE CASA REGALA IN AFACERI CU IMOBILIARE SI MAFIOTI . DACA GRESESTE CEVA ASTIA IL MATURA REPEDE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray