2020-08-06 04:55

Nuţu şi Sile Cămătaru, ARESTAŢI după scandalul de la Curtea de Apel Bucureşti

 |  08:57
Nuţu şi Sile Cămătaru, ARESTAŢI după scandalul de la Curtea de Apel Bucureşti

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi sub numele de Nuţu şi Sile Cămătaru au fost arestaţi, duminică, după scandalul în care au fost implicaţi, joi, la Curtea de Apel Bucureşti. Alături de aceştia au mai fost arestate şi alte două persoane, transmite Mediafax.

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 nu este definitivă şi poate fi contestată.

Nuţu şi Sile Cămătaru, alături de alţi patru membri din gruparea lor, au fost aduşi, vineri, la Poliţia Capitalei, pentru audieri.

Aceştia au fost interogaţi în dosarul de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice deschis de oamenii legii după scandalul de la CAB.

În momentul în care era condus în sediul Poliţiei Capitalei, Nuţu Cămătaru a afirmat că el n-a făcut nimic. "Eraţi şi voi acolo (la CAB, n.r.)", le-a spus el jurnaliştilor.

Un conflict a izbucnit, joi, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), unde se judecă procesul membrilor mai multor grupări interlope. În urma bătăii, un bărbat a fost dus la spital pentru investigaţii. Acesta susţine că a fost tăiat de Sile Cămătaru.

Robert Gabriel Buşă, judecat în acest proces, a fost preluat de ambulanţă de la Curtea de Apel Bucureşti şi transportat la spital după ce a afirmat că a fost tăiat în zona nasului de Sile Cămătaru.

Scandalul a izbucnit pe holurile Curţii de Apel Bucureşti, unde ambii bărbaţi s-au prezentat la proces. Aceştia, alături de alte 18 persoane sunt acuzaţi de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor, el distanţându-se ulterior de grupare după ce nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-30

In legatura cu acest articol...

Nuţu şi Vasile Cămătaru, la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 pentru audieri

Fraţii Cămătaru, luaţi cu cătuşe de trupele speciale

Scandal la Curtea de Apel Bucureşti. Sile Cămătaru, implicat într-o bătaie
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz