2020-08-06 04:41

Nuţu şi Vasile Cămătaru, la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 pentru audieri

 |  11:50
Nuţu şi Vasile Cămătaru, la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 pentru audieri

Ion Balint, cunoscut sub numele de Nuțu Cămătaru, și Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, au fost aduși sâmbătă dimineaţa din arest la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 pentru audieri.

Cei doi au fost reținuți vineri seară, alături de alte trei persoane.

Fraţii Cămătaru urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Aceştia au fost implicați într-un scandal la Curtea de Apel București în timpul unui proces.

Persoanele reținute în acest caz sunt acuzate de tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe, potrivit Dianei Sarca, de la Serviciul de Presă al Poliției Capitalei, transmite Agerpres.

Un conflict a izbucnit, joi, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), unde se judecă procesul membrilor mai multor grupări interlope. În urma bătăii, un bărbat a fost dus la spital pentru investigaţii. Acesta susţine că a fost tăiat de Sile Cămătaru.

Robert Gabriel Buşă, judecat în acest proces, a fost preluat de ambulanţă de la Curtea de Apel Bucureşti şi transportat la spital după ce a afirmat că a fost tăiat în zona nasului de Sile Cămătaru.

Scandalul a izbucnit pe holurile Curţii de Apel Bucureşti, unde ambii bărbaţi s-au prezentat la proces. Aceştia, alături de alte 18 persoane sunt acuzaţi de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor, el distanţându-se ulterior de grupare după ce nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz