2020-05-29 11:38

O adolescentă de 17 ani s-a spânzurat în a doua zi de Paşte. Cadavrul tinerei a fost găsit în podul casei

 |  12:49
O adolescentă de 17 ani s-a spânzurat în a doua zi de Paşte. Cadavrul tinerei a fost găsit în podul casei

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din localitatea vrânceană Tătăranu, care era crescută de către bunici, s-a spânzurat, luni seară, în a doua zi de Paşte. Cadavrul tinerei a fost găsit de către rude în podul casei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Bogdan Toader, a precizat, că trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit, luni, în jurul orei 20.20, de către rude, în podul casei bunicului fetei. Tânăra nu a lăsat niciun bilet în care să-şi justifice gestul.

Poliţiştii au precizat că în urma verificărilor nu s-a stabilit motivul pentru care adolescenta şi-a pus capăt zilelor.

Tânăra de 17 ani era elevă a Colegiului Tehnic Ion Mincu, din Focşani, ea fiind crescută de către bunici în condiţiile în care mama sa era plecată în străinătate, iar tatăl stă în Galaţi.

Anchetatorii au afirmat că fata nu era cunoscută ca având probleme de sănătate, până în prezent nefiind stabilită o cauză care să poată explica gestul sinucigaş al acesteia.

În ultimele sale postări pe Facebook, adolescenta scria că se simte singură, iar mesajele dădeau impresia că ar suferi o decepţie în dragoste.

"Mulţi cred că iubirea e doar un joc de copii, puţini ştiu câţi oameni s-au sinucis din cauza unei despărţiri”, a scris adolescenta pe reţeaua de socializare.

”Nu pot trata oamenii aşa cum mă tratează ei. Cineva m-a învăţat să nu fac rău altcuiva, indiferent cât de mult vreau asta. Trebuie doar să n-o fac, să trec peste şi să mă gândesc că o să le pară lor rău”, este un alt mesaj scris recent de adolescenta găsită spânzurată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine