2019-09-22 09:31

O altă tentativă de SINUCIDERE la metrou. HAOS la Piața Romană și Piața Victoriei. UPDATE: Persoana a DECEDAT

 |  16:03
O altă tentativă de SINUCIDERE la metrou. HAOS la Piața Romană și Piața Victoriei. UPDATE: Persoana a DECEDAT

La doar o zi după ce un tânăr a încercat să se sinucidă aruncându-se în fața metroului la stația Costin Georgian, acum un alt eveniment similar a avut loc joi după-amiază. Un bărbat a fost lovit de metrou la staţia Piaţa Romană, , la aproximativ 50 m de peron, în galeria subterană. Circulaţia trenurilor este blocată.

UPDATE 16.03. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că persoana lovită de metrou a murit. Din cauza rănilor, medicul SMURD nu a putut determina sexul victimei. Staţiile Romană şi Piaţa Victoriei sunt închise.

Metrorex a anunţat că circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2, după ce o persoană ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se în faţa trenului.

La faţa locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatorii Metrou pentru a acorda  primul ajutor. Aceştia au asteptat scoaterea de sub tensiune a magistralei pentru a putea interveni în condiţii de siguranţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03

In legatura cu acest articol...

Un tânăr a vrut să se SINUCIDĂ aruncându-se în faţa METROULUI în staţia Costin Georgian
Parerea ta...

ALȚII ÎȘI IAU VIAȚA,
03 Ian 2019

ÎN TIMP CE ALȚII CARE ”CONDUC”,O DUC BINE-MERCI...BA ÎNCĂ SE ÎNMULȚESC PE ZI CE TRECE , DE LA UN MANDAT LA ALTUL...INFLORIND PENSIILE SPECIALE, INDEMNIZAȚIILE, DIURNELE, SPORURILE DE TOATE FELURILE, ATÂT PENTRU EI, CÂT ȘI PENTRU NEAMURILE CARE LE SPALĂ RAHATUL, LE CURĂȚĂ COVOARELE, ÎI CONDUC CU BOLIZII LUAȚI DIN BUGETUL ANUAL ACASĂ, PENTRU CĂ LA EI SE POATE ÎNTOTDEAUNA REÎNNOIREA PARCULUI AUTO CĂ-S TÂLHARI CU MOȚ, S-AU AUTO-SPONSORIZAT PRIN PARTIDELE TÂLHĂREȘTI PRIN MILIOANE DE EURO ANUAL, TOT DE LA BUGET, ÎN TIMP CE STRÂNG DE GÂT CONTRIBUABILII, MĂRIND TAXELE, IMPOZITELE, PLATA UTILITĂȚILOR, AMENZILE, ETC...SĂ TOT TRĂIEȘTI ÎN ȚARA CONFISCATĂ DIN 89 DE UN SISTEM MAFIOT CE ACȚIONEAZĂ ÎN PROPRIUL INTERES, CA UN ADEVĂRAT ȘI REAL GRUP INFRACȚIONAL SUPER-ORGANIZAT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray