2020-06-07 00:39

O cisternă cu 27 tone de benzină s-a răsturnat pe DN 24B. Există pericol de explozie

 |  10:54
O cisternă cu 27 tone de benzină s-a răsturnat pe DN 24B. Există pericol de explozie

O cisternă cu 27 de tone de benzină s-a răsturnat, joi dimineaţă, într-o curbă de pe DN 24B, în judeţul Vaslui. Un număr de opt autospeciale de pompieri au fost trimise în zonă, reprezentanţi ISU avertizând că există pericolul producerii unei explozii.

Poliţiştii vasluieni au precizat că, cisterna plină cu benzină s-a răsturnat pe rigola de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs după ce şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, pe un sector de drum din afara localităţii Creţeşti.

Un număr de opt autospeciale de pompieri au ajusn de urgenţă la locul accidentului, în condiţiile în care există pericolul declanşării unui incendiu care ar putea provoca o explozie.

„Evident că pericolul producerii unui incendiu există atât timp cât carburantul curge din cisterna răsturnată. Tocmai de aceea ne aflăm în zonă cu forţe mărite, precum şi cu utilajele necesare, pentru a repune pe roţi autotrenul, astfel încât să înlăturăm pericolul”, a declarat şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Neculai Olaru.

De asemenea, poliţiştii vasluieni au impus restricţii de circulaţie pe sectorul de drum respectiv, până la ridicarea cisternei din şanţ. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine