2019-07-23 08:06

O delegaţie FMI va vizita România în perioada 6-12 noiembrie

 |  11:27
O delegaţie FMI va vizita România în perioada 6-12 noiembrie

O delegaţie condusă de şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI) în România, sud-coreeanul Jaewoo Lee, va veni la Bucureşti în perioada 6-12 noiembrie, a anunţat miercuri Fondul.

Reprezentantul rezident al FMI pentru România şi Bulgaria, Alejandro Hajdenberg, a declarat, marţi, într-o conferinţă organizată de Business Review, că este estimat un deficit bugetar de 3,6% din PIB în acest an, pentru România.

Ţinta Guvernului pentru acest an, în ceea ce priveşte deficitul bugetar, este de sub 3% din PIB, obiectiv asumat de România în cadrul Tratatului de la Maastricht.

Delegaţia FMI va efectua în noiembrie o vizită în care va analiza cele mai noi evoluţii pe plan economic, potrivit lui Hajdenberg.

”Echipa Fondului va analiza cele mai noi evoluţii pe plan economic şi financiar, va aduce la zi prognoza evoluţiei macroeconomice şi va discuta planurile de buget pentru 2019”, a anunţat Hajdenberg, în cadrul comunicatului.

Totodată, această vizită va pregăti misiunea care va avea loc la începutul anului viitor, referitoare la prevederile Articolului IV, în urma cărora FMI elaborează un raport de ţară.

În septembrie, Hajdenberg a anunţat că FMI se află în proces de revizuire a estimărilor privind creşterea economică a României în acest an de la 5,1% în prezent spre zona de ”4-4,5%”, aceste date fiind încă în discuţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31Parerea ta...

RAID
31 Oct 2018

vin iarasi groparii romanilor fmi care a pus supraaciza la benzina si impreuna cu basescu hotul a furat 25 % din salariile oamenilor ca sa aiba ce fura udrea si gasca.animalele astea de la fmi cu alt tradator de tara isarescu au jefuit tara si de 20 mld de euro imprumutati si evaporati de mafie.retaradatul misa a pus supraaciza la benzina dupa ce fusese scoasa si preturile erau stabile tot la presiunile fmi.ce dobanda au platit romanii pt 20 mld de euro imprumutate si furate de politicienii corupti si isarescu sa raspunda guvernatorul mumie care a distrus leul si bancile romanesti.
ROMA
31 Oct 2018

fmi face bugetul romaniei tradatorilor de tara?dupa ce au distrus tara?teodorovici iar inventezi taxe?criminalilor.nu mai scapa lumea de voi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray