2020-08-09 21:10

O explozie puternică a izbucnit într-un bloc din Galaţi. Deflagraţia s-a produs din cauza unui boiler supraîncălzit

 |  07:35
O explozie puternică a izbucnit într-un bloc din Galaţi. Deflagraţia s-a produs din cauza unui boiler supraîncălzit

O explozie puternică a izbucnit, luni seară, într-un bloc de locuinţe din municipiul Galaţi. Deflagraţia s-a produs din cauza unui boiler electric care s-a supraîncălzit.

În urma exploziei nu s-au înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, la blocul A7B, de pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, unde într-un apartament situat la etajul şase al imobilului a avut loc o explozie puternică.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, printr-un apel la 112 s-a semnalat producerea unei explozii într-un apartament de la etajul al şaselea al blocului A7B. La faţa locului au ajuns de urgenţă două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Sursa citată a mai menţionat că explozia nu a fost urmată de incendiu şi s-au înregistrat doar pagube materiale în interiorul apartamentului respectiv. Astfel, baia în care se afla boilerul a fost puternic avariată, geamurile de la balconul locuinţei sparte, iar uşile dislocate.

Potrivit primelor cercetări de la faţa locului, explozia s-a produs din cauză că termostatul boilerului electric s-a blocat, generând o acumulare de presiune foarte mare.

Pompierii au asigurat perimetrul blocului pentru ca trecătorii să nu fie loviţi de cioburile de la geam care ar mai putea să cadă de la ferestrele apartamentului unde a avut loc explozia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz