2020-07-05 20:51

O femeie a căzut cu parapanta în Valea Brescioarei, din Munţii Făgăraş

 |  11:21
O femeie a căzut cu parapanta în Valea Brescioarei, din Munţii Făgăraş

O femeie de 31 de ani a căzut cu parapanta, duminică seară, în Valea Brescioarei, din Munţii Făgăraş. Aceasta a fost apoi transportată de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

Femeia plecase cu parapanta de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, şi a căzut, în jurul orei 18.00, în Valea Brescioarei, în apropiere de localitatea braşoveană Lisa. Aceasta a reuşit să îşi activeze paraşuta de rezervă, însă în cădere şi-a fracturat coloana.

"Au intervenit cinci salvamontişti de la Victoria şi şase jandarmi montani. A fost chemat şi un elicopter SMURD care a preluat-o şi a transportat-o la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş. Salvamontiştii şi jandarmii montani au fost întorşi din drum, deoarece elicopterul a reuşit să aterizeze aproape de ea. Femeia era conştientă în momentul în care au sosit salvatorii, însă a suferit politraumatisme şi o contuzie la coloana lombară. Ea a reuşit să aterizeze cu paraşuta de rezervă, altfel ar fi fost mult mai grav“, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz