2019-10-14 23:43

O fostă consilieră a Laurei KOVESI, procurorul Anca JURMA, șef interimar la DNA. Citiţi CV-ul magistratei

 |  15:58
O fostă consilieră a Laurei KOVESI, procurorul Anca JURMA, șef interimar la DNA. Citiţi CV-ul magistratei

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a decis delegarea magistratului Anca Jurma în funcția de procuror șef interimar al DNA. Anca Jurma a fost consilierul Laurei Codruța Kovesi, iar anterior procuror șef al Serviciului de cooperare internațională și programe din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

"Ca urmare a decretului prin care președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a dispus revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Laura Codruța Kovesi și a publicării acestuia în Monitorul Oficial al României, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a emis astăzi ordinul de delegare în această funcție a doamnei ANCA JURMA, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Doamna Anca Jurma a îndeplinit pe parcursul a două mandate atribuțiile de procuror șef al Serviciului de cooperare internațională și programe din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, iar ulterior a fost numită consilier al procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție”, se arată în comunicatul trimis de PG. 

La următoarea adresă de Internet poate fi consultat CV-ul oficial al magistratei care o va înlocui pe Laura Codruţa Kovesi: http://www.epac-eacn.org/news/newsletter/doc_view/68-anca-jurma-cv


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-09Parerea ta...

ANONIM
09 Iul 2018

Rocada. Mare sau mica?
@ANONIM
10 Iul 2018

CE SUBTIL ESTI . M-A APUCA CACAREA CIND CITESC CE SCRII .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray