2020-07-05 17:44

O nouă CRIMĂ îngrozește România: un bărbat și-a UCIS soția și a FUGIT cu copilul

 |  16:37
O nouă CRIMĂ îngrozește România: un bărbat și-a UCIS soția și a FUGIT cu copilul

Un bărbat din localitatea Ştefăneşti din judeţul Argeş este suspectat că şi-a ucis soţia în vârstă de 28 de ani, pe care a înjunghiat-o în gât cu un cuţit, după care a plecat cu copilul lor în vârstă de 3 ani. Suspectul a fost găsit de către poliţişti la rude şi dus la audieri, scrie News.ro.

Crima a avut loc miercuri într-o locuinţă din Ştefăneşti. O persoană a sunat la 122 şi a anunţat că vecinii săi se ceartă şi că femeia ar fi în pericol. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au găsit o pe femeia de 28 de ani înjunghiată în gât. Ea a fost dusă la spital, însă nu a putut fi salvată.

Imediat după comiterea crimei, bărbatul, Doru Stoianov, în vârstă de 34 de ani, şi a luat copilul de trei ani şi a plecat cu el, fiind găsit o oră mai târziu, în casa unor rude. El a fost ridicat şi dus la audieri, iar copilul a fost lăsat în grija rudelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Apr 2018

la un moment dat tragi concluzia ca fiecare primeste ceea ce merita....am vazut tot felul de parvenite care se gudurau pe langa tot felul de smekerasi ,acum daca te-ai incurcat cu DRACU si ai facut si copil cu el de ce te mai miri ca te injunghie ca pe puiul de gaina
DOO
04 Apr 2018

Proasta concluzie
DOO
04 Apr 2018

Indiferent ce face o persoana nimeni nu are dreptul sa ii ia viata.
LEVST.
04 Apr 2018

concluzia ca concluzia, dar cotzofana?! Iar despre crima care " ingrozeste", nu cred ca mai ingrozesc pe prea multi, crimele aste au devenit norma...
SPORT NAȚIONAL PE TURA ASTA !
04 Apr 2018

ORGANELE DESCHID UMBRELA REPEDE ÎNAINTEA : CU CELERITATE " DUPĂ PLOAIE ,, ; APOI : BIROCRAȚIE INFINITĂ !!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz