2019-10-16 03:26

O nouă imagine cu PEDOFILUL din lift. Poliția e pe urmele AGRESORULUI

 |  20:18
O nouă imagine cu PEDOFILUL din lift. Poliția e pe urmele AGRESORULUI

Politia a dat publicitatii o noua imagine cu barbatul si ii roaga pe toti cei care il cunosc si pot da informatii despre el sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie.

Politistii anunta ca au gasit si alte camere de supraveghere care l-au surprins pe barbat, iar in prezent sunt vizionate imaginile si sunt desfasurate mai multe activitati de cercetare si criminalistice.Doi copii de cinci si noua ani au fost agresati sexual, vineri, de un barbat necunoscut, in liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, in cartierul Drumul Taberei. Odata scapati din lift, copiii au povestit familiei ce s-a intamplat, iar parintii au depus o reclamatie la Politie.Politistii solicita tuturor celor care recunosc barbatul din imagini sau pot oferi informatii despre acesta sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa contacteze Politia Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-06Parerea ta...

ANONIM
08 Ian 2018

Cum ramane cu propunerele mafiei psd ca inregistrarile de pe camarele de luat vederi sa nu mai fie probe in fata instantelor de judecata ? Poate raspunde vreun votant al mafiei psd ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray