2020-07-11 02:07

O româncă a fost găsită decedată în Spania în urma furtunii Gloria

 |  19:10
O româncă a fost găsită decedată în Spania în urma furtunii Gloria

O româncă este printre cele două persoane care au decedat în Spania în urma furtunii Gloria, care a lovit în special în estul ţării, au informat luni surse din cadrul administraţiei locale.

"O femeie fără adăpost în vârstă de 54 de ani, de naţionalitate română, a fost găsită decedată, aparent din cauza hipotermiei, în această dimineaţă într-un parc" din oraşul Gandia, în sudul provinciei Valencia, a precizat un purtător de cuvânt al primăriei.

Catalonia, regiunea Valencia şi arhipelagul Baleare au fost sub avertizare roşie sau portocalie în urma acestei furtuni care a provocat rafale violente de vânt şi căderi de zăpadă. Potrivit Agenţiei meteorologice spaniole, se estimează că furtuna va dura până miercuri, scrie Agerpres.

În regiunea Valencia, 194 de municipalităţi au decis să suspende cursurile şcolare luni, măsură care a afectat peste 191.300 de elevi, a anunţat guvernul regional. Totodată, aeroportul turistic Alicante (sud-est), care a fost închis săptămâna trecută din cauza unui incendiu, a trebuit să-şi închidă din nou porţile duminică după-masă şi luni din cauza furtunii, a precizat compania care îl administrează, Aena, pe pagina sa de Twitter.

Şi transporturile pe mai multe drumuri şi căi ferate au fost de asemenea perturbate în urma intemperiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz