2020-07-16 19:54

O singură zi - două morți suspecte în comune din județul Giurgiu

 |  19:14
O singură zi - două morți suspecte în comune din județul Giurgiu

Doi bărbați au murit, sâmbătă, în două comune din Giurgiu, în ambele cazuri fiind deschise dosare penale pentru moarte supectă. Dacă în primul caz este vorba, cel mai probabil, despre o sinucidere, în cel de-al doilea misterul urmează a fi dezlegat de legiști.

Primul caz a fost semnalat la Roata de Jos, acolo unde, potrivit giurgiuveanul.ro, cadavrul unui bărbat, de 30 de ani, din Bucureşti, a fost găsit atârnând de o funie într-un garaj.

O vecină a sunat la 112, iar polițiștii sosiți la fața locului nu au găsit niciun bilet de adio prin care bărbatul să își justifice gestul extrem.

„La o vizualizare sumară a cadavrului nu s-au constatat urme de violenţă. Victima a fost ridicată și transportată la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a precizat, pentru „Giurgiuveanul”, Emanuela Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

La scurt timp, un alt apel la 112 anunța un alt deces în județul Giurgiu. Este vorba despre un bărbat, de 51 de ani, din satul Palanca, comuna Floreşti - Stoenești, găsit mort pe un trotuar din localitate.

Medicii chemați de urgență nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul bărbatului.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că acesta ar fi avut probleme de sănătate.

„Trupul neînsufletit al bărbatului, care nu prezenta urme de violenţă, a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei. În speţă s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz