2020-07-07 12:59

O prostituată drogata a vrut să-şi dea foc într-o benzinărie VEZI FILM

 |  19:34
O prostituată drogata a vrut să-şi dea foc într-o benzinărie  VEZI FILM

O prostituată a abandonat pentrucâteva minute “meseria” pe care o practicăşi a incendiat o benzinărie din cartierul Berceni din Capitală. Evenimentul aavut loc luni noapte. Tânăra a scăpat doar cu câteva şuviţe de păr arse şicizmele carbonizate. Acum este cercetată pentru distrugere. Pe site-ulwww.puterea.ro puteţi viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghereale benzinăriei.

Luni noapte, în jurulorei 1.00, o tânără de 26 de ani, cunoscută ca prostituată care frecventeazăzona benzinăriei Agip din cartierul Berceni, a venit la staţia de carburanţi nuca să alimenteze o maşină, ci să se automutileze. A luat pistolul pompei şi aînceput să stropească în jur şi pe haine cu combustibil. În acel moment,angajaţii s-au alarmat şi au ieşit din staţia de carburanţi încercând să oconvingă să nu facă vreun gest necugetat. În timp ce vorbea cu angajaţii,tânăra continua să stropească cu benzină. Speriaţi de turnura pe care arputea-o lua, angajaţii au sunat la 112 şi apoi s-au înarmat cu stingătoareledin dotarea staţiei.

La un moment dat,tânăra s-a lăsat pe vine şi a aprins o brichetă declanşând în jurul ei o marede flăcări. Speriată, fata a luat-o la fugă cu cizmele în flăcări. Unul dintreangajaţii staţiei Agip a reuşit să o oprească şi să stingă flăcările de pefemeie. În acest timp, ceilalţi angajaţi au stins incendiul care ameninţa săcuprindă acoperişul şi apoi întreaga staţie de carburanţi.

Purtătorul de cuvântal Poliţiei Capitalei, comisarul-şef Christian Ciocan, a declarat că tânăraeste cunoscută cu antecedente penale şi că este confuză în declaraţii. ”A spus că avrut să se automutileze fiind sub influenţa substanţelor etnobotanice, apoi căeste ameninţată de poliţie, pentru ca mai apoi să spună că o ameninţă clanuriledin Bucureşti. Este cercetată pentru distrugere.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz