2020-02-26 22:44

UPDATE: Oasele descoperite în casa CRIMINALULUI din Caracal sunt 100% UMANE

 |  19:10
UPDATE: Oasele descoperite în casa CRIMINALULUI din Caracal sunt 100% UMANE

Oasele găsite de anchetatori la domiciliul lui Gheorghe Dincă sunt 100% umane, însă specialiştii nu se pot pronunţa, în prezent, dacă aparţin unei persoane de sex feminin întrucât este prematur, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul INML.

UPDATE: Oasele aparțin unui copil.

Surse din cadrul INML au precizat, pentru MEDIAFAX, că oasele ridicate de anchetatori de la casa lui Gheorghe Dincă sunt 100% umane. Analiza antropologică durează, de aceea specialiştii nu se pot pronunţa dacă rămăşiţele sunt ale unei persoane de sex feminin.

Rămăşiţele umane au fost trimise pentru expertizare Institutului Naţional de Medicină Legală.

Procurorul-şef DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că Direcţia nu are în acest moment nici măcar rezultate preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă, astfel că informaţiile apărute în spaţiul public nu sunt confirmate încă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-31

In legatura cu acest articol...

FURIE în Caracal: PROTEST cu sute de oameni în fața Poliției: ”Vrem DREPTATE!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, DETALII înfiorătoare despre cazul Caracal: „Se face jocul unor complici nemernici”

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, răpită la Caracal. Fost șef de crematoriu: Arderea în butoi e EXCLUSĂ!

Prefectul și subprefectul de Olt au fost DEMIȘI în urma scandalului de la Caracal. Și prefectul CAPITALEI a fost schimbat!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine