2020-06-05 23:23

Oficial STS face lumină în scandalul localizării Alexandrei: ”Noi nu furnizăm adrese poștale”

 |  19:37
Oficial STS face lumină în scandalul localizării Alexandrei: ”Noi nu furnizăm adrese poștale”

STS nu a furnizat cele trei adrese greșite către poliție, în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, în vârstă de 15 ani, săptămâna trecută. A fost generat un grafic, dar aplicația pentru a-l accesa a fost deschisă abia după o oră de către polițiști, a spus prim-adjunctul STS, general de brigadă Sorin Bălan, la audierile din Parlament.

„Noi nu furnizăm adrese poştale pentru agenţiile specializate de intervenţie decât în situaţiile în care apelul la 112 este realizat de pe un telefon fix. Noi nu am furnizat cele trei adrese. Nici nu putem. Informaţia de localizare preluată de la operatorii de telefonie mobilă este afişată într-un format grafic atât la operatorul STS, cât şi la toate celelalte agenţii, inclusiv la Poliţie. Nu am furnizat adrese.

Accesarea informaţiilor de localizare a fost disponibilă în sistem de la primul apel - 11,05 - iar deschiderea aplicaţiei de localizare pentru prima dată la operatorul de la Poliţie s-a realizat la 12,08. Au fost solicitări ale operatorului de la Poliţie de a asigura sprijin privind utilizarea aplicaţiei de vizualizare a proiecţiei informaţiilor, ceea ce s-a şi realizat, ultimul fiind la 12,32”, a spus Bălan, conform Digi24


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-29

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Monstrul din Caracal face RECONSTITUIREA crimelor sale. Detalii de ultimă oră

EXPLOZIV. Alexandra Mâceșanu a sunat de CINCI ORI la 112, nu de 3, cum a dezvăluit Poliția inițial

Ministerul de Interne ia primele MĂSURI după tragedia de la Caracal: opt polițiști, CERCETAȚI disciplinar
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine