2020-02-26 00:33

Olguța Vasilescu se face DE RÂS: ”La ce mai vor să DEA FOC ca să preia guvernarea?”

 |  22:26
Olguța Vasilescu se face DE RÂS: ”La ce mai vor să DEA FOC ca să preia guvernarea?”

Ministrul Muncii face o aluzie extrem de nepotrivită la tragedia din Colectiv, pentru a câștiga o dispută politică. Lia Olguța Vasilescu a spus că liberalii vor să preia guvernarea și se întreabă „la ce vor mai da foc?” pentru a realiza asta.

„Cum să văd acest atac de un penibil absolut. Cum a fost şi acuzaţia de terorism la adresa lui Sevil Shhaideh. Nu e mare diferenţă. După ameninţarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanţii preşedintelui. Întrebarea pe care mi-o pun acum că plângerea penală e depusă este la ce mai vor să dea foc ca să preia guvernarea. (...) Asistăm la un mod de operare care a fost aplicat şi în 2015 când a fost demis Ponta. Şi în 2015, şi acum, preşedintele Iohannis doreşte să dea jos o guvernare legitimă aleasă de majoritatea românilor“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, scrie adevarul.ro.

Afirmația nefericită a  ministrului român este o aluzie la cumplita tragedie din Colectiv, în urma căreia au murit 64 de tineri.  Românii au reacționat și, în urma unui protest la care au participat peste 35.000 de oameni numai în Capitală (peste 65.000 în toată țara), premierul de atunci, Victor Ponta, a demisionat din funcție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17Parerea ta...

@OLPUTZA CRACANESCU
18 Mai 2018

URIT A IMBATRINIT STOARFA ASTA DE PE CENTURA CRAIOVEI . SI BATRINA , SI URITA , SI PROASTA . DE CURVA AM MAI ZIS , NU M-A REPET .
ANONIM
18 Mai 2018

,,La ce vor sa ma dea foc porcii nazisti ca sa ajunga la guvernare ''Indivizi bolnavi psihic!
CHITAC SI DIAMANDESCU 13 IUNIE
18 Mai 2018

domnule presedinte Iliescu asa cum am stabilit noi dam foc la toate autobuzele din piata Victoriei//dupa care va rugam sa aduceti minerii sa terorizeze tot Bucurestiul..URaaaaa Uraaaaa traiasca bolsevistanul terorist FSN-PSD
ANTI-REZIST
18 Mai 2018

Vad pe forum ciumpalaci care atunci cand nu au argumente, stiu doar sa injure.
ANONIM
18 Mai 2018

Nu credeam ca mai sunt oameni care sa gandeasa atat de josnic, dar atat ii duce mintea .Nu credea ca in capul unui ministru ,creerul este de marimea unei nuci .De unde nu este nici Dumnezeu nu cere .
MARINELU
18 Mai 2018

Mai de ras s-a facut Organ. Mare barbat politic. Invinge adversarul prin turnatorie !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine