2019-11-15 00:22

Olguța Vasilescu: ”Voi fi chemată la DNA într-un nou DOSAR. Am informații”

 |  22:01
Olguța Vasilescu: ”Voi fi chemată la DNA într-un nou DOSAR. Am informații”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a dezvăluit luni seara la Antena3 că va fi chemată la Direcția Națională Anticorupție, fiind vizată într-un nou dosar.

„Există un denunț că nu am asfaltat strada unui cetățean care și-a construit casa în câmp. Pentru asta voi da o declarație probabil. Voi fi chemată la DNA, am vorbit cu un procuror care mi-a spus că mai are niște dosare în lucru printre care și ăsta”, a spus ministrul, luni seară, la Antena 3.

„Am informații că voi fi chemată din nou la DNA. Toate spețele sunt absolut idioate. Eu mă gândesc câte școli aș fi putut să construiesc în Craiova cu banii cheltuiți pe interceptarea mea”, a mai spus ministrul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

DISTRUGEREA TARI
24 Sep 2018

DAR SI TU AI DISTRUS SISTEMUL DE PENSI . AI DAT PENSII SPECIALE SI LA TOTI PRIMARI LUI DRAGNEA
CONSTANTIN
25 Sep 2018

Olguta este fara caracter dar si fara stiinta de carte.Ca sa apara pe stcla face orice-arunca in aer sistemul de salarizare/invrajbind oamenii pentru ai domina/;Acum este in mare parte preocupata de pensii.Doreste ,ca anumiti functionari sa stie cine i stapanul si pe cine trebuie sa voteze.Fiind o familista si o mama sclipitoare repeta figura cu salariile si pensiile.Nu uita sa tot repete daca vom fi noi la guvernare ,vom face si vom drege.Nu vorbeste despre locuri de munca,despre traiul cu salariul sau pensia ,in conditiile unor preturi care nu se opresc sa tot urce!!Ma tot intreb cate limbi cunoaste si ce face cu ele.Uita esentialul -nu va ramane vesnic pe functie,nu va ramane vesnic,activa.Vremea ,nu asculta de minciuni,nici de rautatile ei.Curand va deveni urata,zbarcita dar mai ales pensionara!!Atunci sa apara pe sticla!!!
CONSTANTIN
25 Sep 2018

PS Daca tot face aluizii la informatiile ce le detine si cum totul este "transparent"in PSD de ce nu il nominalizeaza pe fantasticul procuror ,profisionist??? sa il aduca si pe sticla!!Sau este o alta bula??
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray