2020-04-05 06:22

Olguţa Vasilescu cere ca procesul cu Elena Udrea să se judece la Craiova

 |  19:21
Olguţa Vasilescu cere ca procesul cu Elena Udrea să se judece la Craiova

AvocatulLiei Olguţa Vasilescu a cerut la Judecătoria Sectorului 5, unde se judecăprocesul în care ministrul dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, a dat-o înjudecată pe Vasilescu pentru afirmaţiile făcute în legătură cu arestarea luiAntonie Solomon, ca procesul să se judece la Craiova. Avocatul a invocatexcepţia necompetenţei teritoriale a acestei instanţe, susţinând că procesultrebuie să fie judecat la Craiova, unde clienta sa are domiciliul. Apărătorul asusţinut că, deşi Vasilescu este senator şi îşi desfăşoară activitatealaParlamentul României, careeste în raza teritorială a Sectorului5, afirmaţiile pe care Udrea le contestă au fost făcute la două televiziuni,care sunt în Sectorul 1. Reprezentantul senatorului PSD a cerut ca instanţa săîşi decline competenţa în favoarea Judecătoriei Craiova. De cealaltă parte,avocatul Elenei Udrea a cerut respingerea excepţiei, susţinând că Lia OlguţaVasilescu este parlamentar de aproximativ 12 ani şi îşi desfăşoară activitateaîn sectorul 5 al Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-01Parerea ta...

LAURENTIU_GRG
29 Iul 2010

oare de ce? acolo e nepotismul in floare ma refer la justititie sau injustitie.vechile practici comuniste mor greu
PINTEA
30 Iul 2010

Madam Vasilescu,face mare caz se pozitia pe care o are in politica,dar nu este altceva decat prima CATA a politicii romanesti.Afiseaza o invidie si ipocrizie greu de egalat.Cand este trasa la raspundere pt ce afirma se ascunde dupa praz,sperand sa-si foloseasca legaturile corupte cu razorul oltean din justitie.Madam te asigur ca ai dat de dracul.Ulciorul nu merge de multe ori la apa.Meriti o lectie aspra pt comportamentul dumitale de cataoanca de mahala.
TUDORELU1
04 Aug 2010

Judecatoria din Craiova este celebra in toata tara pentru verdictele foarte originale pe care le-a dat de-a lungul timpului. Daca asta e ultima speranta a doamnei Vasilescu inseamna ca fosta amazoanca a lui Vadim e in belea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine