2019-08-17 13:51

Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat CONDIŢIONAT

 |  11:21
Omul de afaceri Ioan Neculaie, eliberat CONDIŢIONAT

Magistraţii Tribunalului Braşov au dispus miercuri, printr-o decizie definitivă, eliberarea condiţionată a omului de afaceri braşovean Ioan Neculaie, în dosarul în care a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

''Magistraţii au dispus miercuri eliberarea condiţionată a lui Ioan Neculaie, fiind respinsă contestaţia Ministerului Public. Decizia este definitivă'', a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov, judecătoarea Gabriela Ciolacu, potrivit Agerpres.

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017 după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost reţinut la Vama Giurgiu, apoi transferat la Penitenciarul Codlea unde a executat o parte din pedeapsă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-20Parerea ta...

ANONIM
20 Iun 2018

Pica systemul de jumulire a celor cu negrisori
ANONIM
20 Iun 2018

Fotografia este a altuia care este de mai mută vreme eliberat ?
ANONIM
20 Iun 2018

EXCROCUL DIN POZA TREBUIE SA RAMANA DOAR CU AVEREA CARE O AVEA IN 1989. Ca securist necalificat nenorocit a profitat de faptul ca a facut parte din GASCA CELOR CARE L-AU UCIS PE MARIN CEAUSESCU LA VIENA. Si ca toti cei peste 280 de SPURCATI TICALOSI AI NATIEI CE RASPUNDEAU DE AFACERILE ECONOMICE EXTERNE ALE RO si-au insusit pe persoana fizica toate creantele externe ale RO existende la sfarsitul anului 1989 pe care ulterior le-a folosit la cumpararea activelor ROMANIEI.
ANONIM
21 Iun 2018

BANI FURATI SAU RECUPERAT ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray