2020-04-10 07:13

Onea și Negulescu scapă de controlul judiciar. Decizia nu este definitivă

 |  15:08
Onea și Negulescu scapă de controlul judiciar. Decizia nu este definitivă

Lucian Onea și Mircea Negulescu scapă de control judiciar. Instanța supremă a revocat măsură preventivă în dosarul în care cei doi sunt acuzați de mai multe infracțiuni, informează Mediafax. Decizia nu este una defintivă și poate fi atacată.

„Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpații Onea Lucian Gabriel și Negulescu Mircea prin ordonanțele nr.19/P/2018 din 25.09.2018 ale Pachetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”, se arată în decizia instanței supreme.

Mircea Negulescu este acuzat de participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului şi complicitate la represiunea nedreaptă, iar Lucian Onea (fost șef DNA Ploiești), pentru participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului, represiunea nedreaptă şi cercetare abuzivă. Cei doi sunt acuzaţi că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

BORFAș
31 Ian 2020

Corb la corb nu isi vor scoste ochii. .nu m.as mira sa solicite si plati retroactive dupa ce vor fi albiți...SICTIR JIGODIILOR
SOCRATE
31 Ian 2020

JUDETUL PRAHOVA ESTE patria hotilor, condusa de BANDITI, MAFIOTI SI CURVE ORDINARE trimise pina si in PARLAMENT.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine