2020-01-18 23:04

Oprescu: Maestrul Păunescu va fi înmormântat pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu

 |  14:44
Oprescu: Maestrul Păunescu va fi înmormântat pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu

PoetulAdrian Păunescu va fi înmormântat în Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor,aşa cum merită din plin tocmai pentru ceea ce a însemnat el pentru România, adeclarat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Esteunul dintre marii români care m-a onorat cu prietenia lui. Profit de ocaziepentru a transmite condoleanţe familiei. Din punct de vedere al respectului şionoarei, le merită din plin tocmai pentru ce a însemnat pentru România. Suntdureri omeneşti care intervin, cuvintele sunt de prisos pentru marele maestru.Păunescu va fi înmormântat pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu, cuonorurile cuvenite unei vieţi, aş putea spune emoţionante", a declaratprimarul Sorin Oprescu.

Înmormântareava avea loc duminică.

Trupulneînsufleţit al poetului Adrian Păunescu va fi depus cel mai probabil la sediulUniunii Scriitorilor din România, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti, înjurul orei 16.00, au declarat reprezentanţi ai instituţiei.

PoetulAdrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la Spitalul de UrgenţăFloreasca din Capitală, unde a fost internat din 26 octombrie, cu problemecardiace, renale şi hepatice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray