2020-08-15 23:08

ORADEA. Escrocherie imobiliară

 |  20:09
ORADEA. Escrocherie imobiliară

Un dezvoltator imobiliar din Oradea a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat că a contractat un credit ipotecar în valoare de 11 milioane de lei pentru construirea a două blocuri de locuinţe, folosind un contract de vânzare-cumpărare fals cu Primăria Oradea.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea l-au trimis în judecată pe Radu Olteanu, director al SC Sticom Trading SRL Oradea, pentru înşelăciune în formă continuată, uz de fals şi spălare a banilor în formă continuată, dar şi pe Ioan Doru Cotoroi, administrator al SC Medcar SRL, pentru complicitate la înşelăciune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-12Parerea ta...

DAN ORADEANUL
13 Mar 2015

Ca deobicei unii si altii ajung in Instanta, IMPACT-ul scapa BASMA CURATA! N-a patit-o nici Popp, nici Sanduleasca, nici Iaciu sau Mateescu! BOLOJAN a spus-o singur despre IPACT(singur, singurel!), Bihoreanul a scris despre tunul IMPACT de la Oradea si...NIMIC! Tot BOLOJAN a spus-o in clar: IMPACT-istii s-au folosit de contracte fictive pentru a-si atinge scopul(cumpararea terenurilor de la CLO)! Si? NIMIC! NIMENI NU-I DERANJEAZA CU NIMIC! Ba si BOLOJAN A CAZUT CU EI LA PACE! Asa, pur si simplu? Oare?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz