2020-04-05 07:04

Oraşul „beizadelelor”. Fiul unei judecătoare a provocat un accident în lanţ după eliberarea din arest

 |  18:44
Oraşul „beizadelelor”. Fiul unei judecătoare a provocat un accident în lanţ după eliberarea din arest

Fiulunei judecătoare craiovene a provocat un accident în lanţ la puţin timp de laeliberarea din arest.Fiulmagistratului de la Judecătoria Craiova care, în luna mai, a agresat un bărbatîn municipiu, a comis un accident rutier la puţin timp de la eliberarea dinarest. Andrei Lazăr se afla la volanul unui autoturism şi a produs o tamponareîn lanţ, în urma căreia au existat doi răniţi.

Eliberatdin Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, la începutul lunii iulie,unde se afla arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarealiniştii publice, Andrei Lazăr a provocat un accident în lanţ, în urma căruiadouă persoane au fost rănite. Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului dePoliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, fiul magistratului, în vârstă de 23 de ani,conducea, duminică după-amiază, pe Strada Bariera Vîlcii din municipiu, unautoturism, iar la un moment dat, din cauza nerespectării distanţei, a acroşatmaşina din faţa sa, împingând-o într-o a treia maşină, transmite corespondentulMediafax. În urma impactului, două persoane, un bărbat de 57 de ani şi o femeiede 46 de ani, aflate în cel de-al treilea autoturism, au fost rănite, fiindtransportate la spital.

Arestatşi trimis în judecată

Tânărula fost eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, la începutullunii iulie, după ce magistraţii au aprobat înlocuirea măsurii de arestarepreventivă cu obligativitatea de a nu părăsi localitatea. El fusese trimis înjudecată în stare de arest de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj pentruultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Andrei Lazăr,fiul judecătoarei Liliana Lazăr, de la Judecătoria Craiova, a fost acuzat deIrinel Ciocârlan, din Craiova, că l-ar fi agresat, în seara zilei de 17 mai, înfaţa blocului în care locuieşte, din cartierul 1 Mai. Andrei Lazăr s-aprezentat la sediul Secţiei 2 de Poliţie pentru a fi audiat de către poliţişti,apoi a juns la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, unde a datdeclaraţii procurorilor. Aceştia l-au reţinut şi au cerut judecătorilorarestarea, iar aceştia au emis pe numele său un mandat de 29 de zile.

Unalt dosar de ultraj

Fiuljudecătoarei craiovene mai este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângăTribunalul Dolj într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri. Potrivit unorprecizări ale purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj,Magda Bădescu, Andrei Lazăr, este cercetat alături de alte patru persoane înacest dosar. "Tânărul, împreună cu alte persoane, a provocat un scandal înnoaptea de 16 spre 17 aprilie în centrul Craiovei, lovind un grup de tineri. Aufost reţinuţi toţi, însă pentru că nu au existat suficiente probe şi nicimartori, nu s-a mai făcut propunere de arestare preventivă", declaraprocurorul Magda Bădescu.

Rebeliidin Bănie: Iustin Covei şi şi fraţii Răducănoiu

Scandalurileîn care este implicat Andrei Lazăr aduc aminte de cele provocate de o altăbeizadea din Bănie - Iustin Covei, zis Prinţul, celebrul fiu rebel aljudecătorului Marin Covei, de la Curtea de Apel Craiova şi nepot alprocurorului Gheorghe Covei, de la Parchetul Curţii de Apel Craiova. Dosarelesale penale, dar şi arestările şi eliberările, au fost intens mediatizate. Numai puţin de remarcat a fost cazul fraţilor Raducănoiu, Costi şi Alina, copiiifostului prefect PDSR de Dolj, Constantin Răducănoiu. Costi Răducănoiu a devenit celebru după un scandal monstru produs de el şide sora lui în anul 1996, când au bătut doi tineri. Costi a mai avut în palmares agresarea unui poliţist, a unorbucureşteni şi chiar a unor avocaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07

Mai multe imagini:
Oraşul 'beizadelelor”. Fiul unei judecătoare a provocat un accident în lanţ după eliberarea din arest
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine