2020-08-07 01:39

Orban anunță PROTESTE și MOȚIUNE, dar...nu se știe când

 |  17:46
Orban anunță PROTESTE și MOȚIUNE, dar...nu se știe când

Președintele PNL, Ludovic Orban amenință coaliția de guvernare cu o moțiune de cenzură în Parlament, dar și cu ample acțiuni de proteste în Piața Victoriei. Totul se pregătește cu răbdare și atenție în aceste momente și nu s-a decis încă când vor avea loc.

”Miercuri depunem motiune la senat impotriva lui Andrusca. Am purtat discutii legate de motiunea de cenzura si despre posibilitatea organizarii unor ample actiuni de proteste in toata tara, orice actiune de protest trebuie organizata.

Vom face apel catre cei care s-au saturat de PSD si si-au dat seama ca PSD compromite sansele de a trai imai bine, ii vom chema la protest. Sa nu punem carul inaintea boilor. Cand vom stabili data motiunea de cenzura, pana la sf sesiunii, suntem angrenati in discutii, pe masura ce vor avansa , vom comunica public.

Vom stabili momentele potrivite pentru proteste, vor fi cât mai multi oameni, noi nu facem miting in victoriei sa protestam impotriva abuzurilor, cand principalul abuzator e la guvern” a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-04Parerea ta...

ANONIM
04 Iun 2018

Aceasta maimuță nu stie decat sa imite....asteapta indicatii de la palmierul STERP sau de la servicii
ALOO
04 Iun 2018

ccr nelegal constituita .decizii nule de drept.plus grup criminal organizat.iordache tembelul arestat.verificati judecatori ccr cu prelungire ilegala.inclusiv toader sluga mafiei care s pla infractorului dragnea cu 500 mil lei vechi pe luna de la buget.parlament neconstitutional.asa ca dragnea esti nimeni pe coasta.
@ANONIME...
04 Iun 2018

DA! Iaca cum se descoperă încet, încet...TOTUL! Ăștia, alături de politicieni sunt parte a Statului Paralel...au făcut ZID între noi (ca popor) și ei (ca factor decizional...jucându-se cu viețile noastre) MERGÂND PE BURTĂ PRIN SUFRAGERII, MODIFICÂND sau ANULÂND VOTURI, AU PUS EI ȚARA ”LA CALE”! TOT CE S-A ÎNTÂMPLAT DIN 90 ÎNCOACE...A FĂCUT PARTE DINTR-UN PLAN BINE PUS LA PUNCT, UNEORI ADAPTAT ”DIN MERS”, ÎNTRE TIMP...SPECIALIZÂNDU-SE ȘI LICHELELE POLITICE! A FOST UN FEL DE ”PATRIOT ACT”, în variantă românească, ascunsă ochilor prostimii! De-aici, umflarea ANUALĂ... numerică și salarială a SERVICIILOR, îmbuibarea prin tot felul de sporuri și/sau salarii pentru judecători, procurori până la milițieni....TOATE menite să lucreze EFICIENT împotriva majoritarilor români, să-i țină sub câlcâie....AȘA VEZI MANDATE fără număr, ”INDEMNIZAȚII” ȘI PENSII NESIMȚITE...pentru a se păstra cu sfințenie OMERTA!
IAR ORBAN ăSTA...
04 Iun 2018

n-a fost/este ori va fi decât un JALNIC PAPAGAL!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Iun 2018

"sistemul ticalosit" a avut din 1990 un numar de persoane-acoperiti pe care le-a impins in politica si le-a tot rotit in diverse pozitii.....si a creat falsa impresie ca partidele sunt in diverse parti ale spectrului,la stanga,la dreapta etcetera//si in realitate cel care papusarea totul era de fapt "sistemul ticalosit"......solutia la chestia asta este partide noi....am zis de m-am plictisit..si cand a facut Ciolos un partid repede s-au gasit unii sa dea cu pietre in el//de fapt asta este varianta optima,sa faci noi partide cu conditia sa ai si sustinere...Si sunt convins ca Ludovic orban nu va fi deranjat de faptul ca voturile mai merg si la alte partide tot de dreapta si care nu sunt provenite din FSN ..la ora asta pNL nu are cu cine sa faca alianta
DINO
05 Iun 2018

lica-mandolinistul se screme, in prostia lui congenitala, sa avorteze inca o stupizenie de penelakeu janghinos si fara talent … Noroc cu slugoiul "aloo" care-i sufla-n buci sa-l mai gonfleze pe flescaitul saltimbanc "demn" de conservat in borcan la Muzeul Antipa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz