2019-07-23 08:07

Orban îi ia APĂRAREA lui Kovesi: ”Nu sunt motive de REVOCARE”

 |  22:13
Orban îi ia APĂRAREA lui Kovesi: ”Nu sunt motive de REVOCARE”

Ludovic Orban a afirmat faptul că, deși la început nu a fost de acord cu nominalizarea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror șef al DNA, acum nu vede motive temeinice pentru revocarea sa din funcție.

„Este bine cunoscută poziția mea încă de la prima nominalizare care a fost făcută în persoana doamnei Kovesi, când a fost făcută procuror general. Am avut o poziție critică considerând că nu are experiența necesară pentru o asemenea funcție”, a declarat Ludovic Orban la Antena3.

„La vremea respectivă, propunerea doamnei Kovesi de către Victor Ponta a fost o trădare a votului dat de cetățenii români la alegerile din 2012. Aici suntem în altă situație. Doamna Kovesi e în al doilea mandat, iar motivele pe care Tudorel Toader le-a prezentat public într-un mod actoricesc sunt, după părerea mea, puerile și nu reprezintă temeiul pentru schimbarea din funcție”

Întrebat cum ar caracteriza activitatea lui Kovesi la DNA, Orban a afirmat: „Aș prefera să nu mă puneți pe mine să evaluez activitatea doamnei Kovesi. Nu sunt eu ministrul Justiției, nu sunt eu CSM, nu sunt în situația de a lua vreo decizia legată de doamna Kovesi. Există instituții care au capacitatea de a analiza această activitate. Nu fac parte dintre acei oameni politici cărora să le facă plăcere să vorbească toată ziua despre justiție”. 

„Nu văd în momentul de față motive temeinice pentru revocarea sa din funcție, cu atât mai mult cu cât se apropie de finalul mandatului pe care îl va încheia în jurul datei de martie 2019”, a mai spus Orban. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-15Parerea ta...

FREACA MENTA
15 Apr 2018

SE BAGA SUB FUSTA EI SA SCAPE DE BELELE . DAR ARE FRUNTEA CAM INGUSTA
JUDEX
16 Apr 2018

Acest sprcimen de sobolan urban chitaie, isi uda scutecul de frica si canta, la guitara si pe cale bucala, serenade de amor pentru o anumita persoana foarte controversata si cu tronul cam subred ... Jenant si jalnic recital prezentat fata-n fata cu Razvan Dumitrescu !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray