2020-04-08 13:06

Orlando Culea, un nou atac dur la adresa Gabrielei Firea

 |  15:07
Orlando Culea, un nou atac dur la adresa Gabrielei Firea

Actuala administrație politică bucureșteană este inconsecvență şi inconștientă. Astfel, punându-se la „bătaie” viața oamenilor din Bucureşti, primarul capitalei, în mod predictibil şi populist, lovește din nou şi cu privire la poluare ne anunță: „Vom anula vinieta, dar proiectul mare Oxigen va merge …”, susține președintele ADER, Orlando Culea.

Oare, în accepțiunea doamnei primar general, când avea viața noastră are prioritate, înainte de proiectul Oxigen sau după?, a comentat liderul ADER, dupa ce primarul general Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va elimina taxa pe oxigen, taxa ce urma să fie achitată de toți șoferii care nu avea euro 5 și doreau să meragă în centrul orașului. 

"Așadar, reamintim că în spirtul unei filosofii simple: „sănătatea/viața noastră mai presus decât dreptul de a polua standardizat cu mașina!”,  noi, ADER - Bucureşti, solicităm modificarea actului administrativ HCGMB nr. 539/24.10.2019 şi propunem o dezbatere, care ar trebui să se bazeze cel puțin pe:

- asigurarea unui  echilibru real între economie şi aplicarea unitară a principiului „poluatorul plătește;

- responsabilitatea autorităților de a proteja mediul atmosferic din municipiul Bucureşti, nu doar din centru, şi eliminarea excepțiilor unor categorii de autovehicule", a declarat Orlando Culea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

GEORGE
25 Feb 2020

Duca se la dracu nemernica asta de Firea !!! Uaaaa , jeg uman
BEBICA
25 Feb 2020

PE TZOAPA DE BACAU O DOARE DIRECT IN SIRMA DE BUCURESTENI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine