2020-07-07 09:43

Paisprezece irakieni, prinşi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II când încercau să iasă din ţară

 |  10:42
Paisprezece irakieni, prinşi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II când încercau să iasă din ţară

Paisprezece irakieni care încercau să iasă ilegal din România au fost găsiţi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, migranţii fiind ascunşi într-o autoutilitară, în trei cutii de carton.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, luni, în jurul orei 3.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru ieşirea din ţară un cetăţean român în vârstă de 31 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes Benz, înmatriculată în România.

În urma controlului făcut în autoutilitară, în compartimentul marfă, au fost descoperiţi paisprezece cetăţeni străini, ascunşi în trei cutii de carton.

Aceştia au fost duşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că cei paisprezece sunt cetăţeni irakieni, şase bărbaţi, patru femei şi patru minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, iar minorii între 12 şi 15 ani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetăţenii irakieni intenţionau să ajungă în Germania.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru trafic de migranţi pentru şoferul autoutilitarei şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cetăţenii străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz