2019-10-21 13:58

PANICĂ în aer: Un avion cu români a RATAT aterizarea la Dublin

 |  22:47
PANICĂ în aer: Un avion cu români a RATAT aterizarea la Dublin

Momente înspăimântătoare au trăit mai mulţi români, dar şi ceilalţi pasageri ai unui avion Ryanair, aeronava forţând aterizarea pe Aeroportul din Dublin, în timpul unei furtuni puternice.

Panica s-a instalat după ce avionul a ratat prima aterizare, balasându-se periculos.

În imagini se poate vedea cum avionul Ryanair se balansează dintr-o o parte în alta în timpul apropierii de pistă. Aflat în punctul de a ateriza, brusc, a luat viteză şi s-a îndreptat din nou în aer.

"Luam un prieten de la aeroport. Era un vânt atât de puternic, încât majoritatea avioanelor trebuiau să abandoneze aterizarea și să încerce din nou", a declarat un martor pentru presă.

"A fost o nebunie, înfricoșător. Avioanele se balansau dintr-o parte în alta. Chiar și atunci când reuşeau să atingă pista, nu știai sigur ce se va întâmpla", precizează alt martor.

„Trei ore și jumătate ne-am învârtit deasupra Dublinului. Ne-a întors ca pe clătite! Am vomitat tot! Credeam că murim, că ne prăbușim. Urlete, țipete, groază! Sunt Salvări peste tot, suntem în stare de șoc! Nu ni se permite să coborâm, cel puțin deocamdată. Bine că am scăpat, nu mai contează că am pierdut legătura cu Bucureștiul”, ar fi declarat românca Mădălina Toma, unul dintre pasageri, pentru Libertatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Sep 2018

cand e furtuna asa se intampla,nu conteaza ca zbori cu low-cost sau cu companie clasica//oricum irlandezii sunt buni,se descurca ,s-au descurcat si au pus avionul pe aeroport fara incidente Alternativa la RYAN air este sa zbori la dUBLIN cu o companie europeana,de obicei LUFTHANSA la care este mai scump biletul si faci si escala nu ai cursa directa de la Bucuresti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray