2020-03-28 16:43

PANICĂ în Capitală: Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane

 |  22:24
PANICĂ în Capitală: Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane

Panică în centrul Capitalei. Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat mai multe persoane într-o zonă aglomerată. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat și dezarmat de polițiști, transmite Mediafax.

”Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului.

La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice.

O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!

Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmeaza un tratament. Asta spune multe despre siguranta/nesiguranță din spațiile publice” transmite Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-22

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
23 Noi 2019

Persoana cu cutitul ,bolnava cu capul era CTP A iesit pe strada nervos la extrem pe d na Dancila ca de ce nu vrea si ea sa si arate unele slabiciuni,, Arati si scoti la iveala toate partile urate ale lui Iohannis ,si sunt f f multe ,dar despre dumneata nu aflam nimic rau si trebue ca noi presa lingatoare a sasului sa nascocim lucruri despre dumneata '' a scris CTP pe blogul sau
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine