2020-08-15 23:56

PANICĂ la Poliția Capitalei: Un lift cu șase polițiști a CĂZUT în gol

 |  17:05
PANICĂ la Poliția Capitalei: Un lift cu șase polițiști a CĂZUT în gol

Șase polițiști care au folosit, marți dimineață, ascensorul din incinta Poliției Capitalei au rămas pentru scurt timp blocați în cabină, după ce aceasta s-a ridicat de la parter, dar ulterior a cedat și a coborât cu un metru sub nivelul de deschidere al ușilor. Polițiștii nu au fost răniți.

„Astăzi (marți, n.r.), în jurul orei 8.00, 6 polițiști care au utilizat ascensorul au rămas pentru scurt timp blocați în interiorul cabinei, aceasta având sistemele de siguranță în funcțiune. Ascensorul, din datele existente la acest moment, s-a ridicat de la parter, dar a coborât cu sistem de franare, aproximativ un metru sub nivelul de deschidere al ușii de la parter. Acest fapt, posibil, ar fi fost cauzat de depășirea sarcinii maxime”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei pentru MEDIAFAX.

Cei șase polițiști nu au fost răniți.

Potrivit sursei citate, clădirea în care se află Poliția Capitalei deservește mai multor structuri, inclusiv din cadrul IGPR, și este este administrată de Direcția Asigurare Logistică Integrată.

Pentru reviziile periodice ale lifturilor din clădire există încheiat un contract cu un operator economic, iar ascensorul a avut ultima revizie în luna noiembrie a anului trecut și este programat o nouă revizie în luna noiembrie 2019.

„Ascensorul este prevazut pentru a transporta 6 persoane, în sarcină de 480 de kilograme”, mai arată sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz