2020-05-27 03:52

Papa Francisc, CEREMONIE cu peste 140.000 de oameni la Iași: ”Să vă RUGAȚI pentru mine!”

 |  18:38
Papa Francisc, CEREMONIE cu peste 140.000 de oameni la Iași: ”Să vă RUGAȚI pentru mine!”

Papa Francisc a ajuns sâmbătă după-amiază la Iași, fiind așteptat de zeci de mii de oameni care au înfruntat ploaia torențială. La Catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină", Suveranul Pontif a binecuvântat sute de bolnavi și bătrâni, pe unii dintre ei îmbrățișându-i.

"Vă rog frumos să nu uitați să vă rugați și pentru mine", le-a spus Suveranul Pontif. După plimbarea cu papamobilul prin zona centrală, unde a fost aplaudat și ovaționat, Suveranul Pontif a mers în Piaţa Palatului Culturii, unde se adresează mulțimii, de pe o scenă special amenajată, și va asculta povestea şi problemele unui tânăr de 22 de ani, dar şi cele ale altor familii simple. El a mers pe scenă de mână cu patru copii.

Papa Francisc s-a adresat mulțimii, salutând în limba română: Bună seara!

La evenimentele publice ale Papei Francisc de la Iași participă 140.000-150.000 de pelerini, anunță Comitetul Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019".

Suveranul Pontif a ajuns în fața Palatului Culturii, unde pe scena special amenajată vor avea loc ceremoniile principale ale vizitei. S-a strigat momente îndelungate "Vivat Papa"

La coborârea din papamobil, Sfântul părinte a fost întâmpinat cu flori de patru copii orfani, îmbrăcați în costume populare și a mers până la scenă cu ei de mână, prin mulțimea adunată.

"Vă mulțumesc mult celor care însoțiți bolnavii și vouă, celor bolnavi, că duceți împreună boala. Vă rog frumos să nu uitați să vă rugați și pentru mine”, le-a spus Papa celor prezenţi la catedrală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-01

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2019

papa e un om puternic,bravo lui ca face fapte bune.Intotdeauna am zis ca Francesco e un papa care crede in meseria lui,cum se spune...are har spiritual
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine