2020-08-15 23:53

Papa Francisc, ultimele IMAGINI pe pământ românesc: ”Vă port în RUGĂCIUNILE mele!”

 |  18:00
Papa Francisc, ultimele IMAGINI pe pământ românesc: ”Vă port în RUGĂCIUNILE mele!”

După trei zile încărcate de emoții, Papa Francisc a părăsit România, lăsând în urmă ultimele imagini pe pământ românesc. Imediat după ce s-a urcat în avionul care îl va duce la Roma, Suveranul Pontif a postat pe Twitter a postat un mesaj în limba română.

Dacă în cele trei zile petrecute în România, mesajele postate pe contul oficial al suveranului pontif au fost scrise în engleză, ultimul este în limba română.

„Fecioara Maria să-și întindă ocrotirea ei de mamă peste toți cetățenii României care, în decursul istoriei, și-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinței. #ApostolicJourney”, este mesajul suveranului pontif pentru toți românii după trei zile petrecute pe meleagurile noastre. 

Duminică, în a treia zi a vizitei sale în România, Papa Francisc a ajuns la Blaj, unde a oficiat Sfânta Liturghie și ceremonia de Beatificare a celor șapte Episcopi greco-catolici martiri în timpul regimului comunist din România. Peste 100.000 de oameni au fost prezenți pe Câmpia Libertății pentru a asista la evenimentul religios.

"Am venit în această ţară frumoasă şi primitoare ca pelerin şi frate, pentru a trăi diferite întâlniri. Iar acum mă întorc acasă îmbogăţit, luând cu mine locuri şi momente, dar mai ales chipuri. Chipurile voastre vor da culoare amintirilor mele şi vor fi prezente în rugăciunea mea. Vă mulţumesc şi vă duc cu mine! Iar acum vă binecuvântez, dar mai întâi vă cer o mare favoare: să vă rugaţi pentru mine!", a declarat Sfântul Părinte la Blaj. 

Suveranul Pontif a urcat în avionul spre Roma. El a fost condus la aeronavă de Klaus Iohannis și soția lui, Carmen 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-02

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Papa Francisc, mesaj EMOȚIONANT în comunitatea de romi: ”Îmi cer iertare pentru momentele în care v-am MALTRATAT”

UPDATE. Ultima zi a vizitei PAPEI în România. La Blaj a avut loc CEREMONIA de beatificare a celor şapte episcopi greco-catolici martiri
Parerea ta...

GOGIU JENI
02 Iun 2019

Ne rugam ,pentru dumneavostra,ne-ati facut o mare onoare sosirea dv. in tara noastra ,Romaniea ,mica si frumoasa Dumnezeu sa va binecuvi teze,si sa ne cititi in rugaciunile ce le rostiti,la Sf. Liturghie . Sa ne traiti ' Papa" O mare bucurie ptr.mine, si toti romanii. Viata lunga Papa Francisc.
HANZA STEFAN
02 Iun 2019

Ma bucur ca ți avut ocazia sa vizitați GradinaMaicii Domnului. Sper ca vați simțit bine și ați avut și ocazia de ai simții pe locuitorii acestui ținut. Bravi oameni! Primitori și bucuroși de vizite. Dar și încrezători în semeni. Mai rar întâlnit la alții. Noi vrem sa trăim liniștiți. Mulți au plecat cu durere în suflet pt că niște netrebnici iau forțat cu buna știința sau de râvnă după banii mulți. Întreb? Ați primit bani de la Romani.! Nu. ATI primit ceva mai de valoare. Binecuvântare, ospăț hrana duhovniceasca și fericire. Cred ca nu exista în lume atâtea bani sa poată fi cumpărate. PT CA A fost ospățul din Gradina Maicii DOMNULUI. VA DORESC, MULTA SĂNĂTATE PĂRINTE SI AM SI O RUGĂMINTE RUGAȚI-VĂ PT ROMANI! EI NU SI AU DORIT NICIODATĂ RAZVRATIRII. CI DOAR AU APĂRĂ ACEASTA GRADINA . LE E DOR DE IA. ROAGĂ TE SA SE POATA ÎNTOARCE ACASĂ. UNII AU COPII PE CARE NU IAU VĂZUT DE MULT TIMP. MULȚUMESC PT RĂBDAREA DE A MA ASCULTA. AMIN.
SIN DUMITRU
03 Iun 2019

De ce aveți în poză ALITALIA ? De ce nu aveti TAROM ?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz