2020-04-10 04:06

PARADĂ MILITARĂ NAȚIONALĂ la Bucureşti, cu 4.000 de militari şi 200 de mijloace tehnice, de Ziua Naţională / RESTRICŢII de trafic

 |  07:40
PARADĂ MILITARĂ NAȚIONALĂ la Bucureşti, cu 4.000 de militari şi 200 de mijloace tehnice, de Ziua Naţională / RESTRICŢII de trafic

Aproximativ 4.000 de militari cu 200 de mijloace tehnice participă, duminică, la Parada Militară Naţională organizată de Ziua Naţională a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti. La eveniment participă şi preşedintele Klaus Iohannis.

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dintre care 500 militari din 21 de ţări aliate sau partenere, şi aproximativ 200 de mijloace tehnice participă, duminică, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, potrivit News.ro.

De asemenea, în funcţie de condiţiile meteorologice, evoluează şi peste 50 de aeronave.

Detaşamentele de militari străini sunt din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi SUA.

La parada militară participă şi preşedintele Klaus Iohannis. 

Totodată, imediat după încheierea defilării militarilor şi a tehnicii, publicul poate vizita, până la ora 14.00, expoziţiile de tehnică militară, amplasate în zona Pieţei Presei Libere şi în zona Monumentului Infanterie (B-dul Kiseleff).

Tot în Bucureşti are loc, începând cu ora 9.00, o ceremonie militară şi religioasă de depunere de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol I.

RESTRICŢII DE TRAFIC ÎN CAPITALĂ

Brigada Rutieră a Capitalei dispune măsuri în sensul fluidizării şi restricţionării traficului rutier. 

Astfel, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi în condiţii de siguranţă, pentru parada militară, traficul rutier este restricţionat după cum urmează:

- până la ora 15:00, este închisă circulaţia pe axul central şi banda I pe Şos. Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf şi benzile I şi II (locală) pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, sensul de mers Piaţa Presei Libere către Fântâna Mioriţa, precum şi pe benzile III şi IV pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, sensul de mers Fântâna Mioriţa către Piaţa Presei Libere. 

De asemenea, este restricţionat traficul rutier şi în Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piaţa Presei Libere către Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piaţa Montreal.

- tot până la ora 15.00, este închisă total circulaţia (gradual, în funcţie de momentul sosirii tehnicii militare pentru paradă) pe Şos. Kiseleff între Piaţa Presei Libere şi intrarea în Piaţa Victoriei, până la semaforul care face legătura cu Bd. Aviatorilor şi Str. Paris, pe străzile adiacente, precum şi pe Str. Al. Constantinescu, între Bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bd. Mareşal Averescu între bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docenţilor şi pe Str. Barbu Delavrancea.

De asemenea, traficul rutier este restricţionat temporar şi pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăşti şi Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii şi personalului.

- până la ora 15.00, traficul rutier este restricţionat temporar şi pe următoarele artere: Str. Boiangiu Radu, Str. Serdarului, Str. Postelnicului, Str. Stolnicului, Str. Nicolae Racotă, Intrarea Şetrarului, Str. Paharnicului, Str. Pivnicerului, Bd. Beijing şi Bd. Aviatorilor, banda I de circulaţie de la sensul giratoriu Monumentul Crucea Secolului până la Piaţa Charles de Gaulle, sensul de mers către Piaţa Charles de Gaulle;

- tot până la ora 15:00, este închisă circulaţia şi pe banda I de pe Bd. Ion Mihalache, ambele sensuri de mers, tronsonul cuprins între Bd. Nicolae Titulescu şi intersecţia cu Str. Turda.

foto: newsmaker.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-01Parerea ta...

SăRACA ROMâNIE
01 Dec 2019

Prea multa lauda pentru o armata, second hand .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine