2019-10-20 03:44

Parchetul Capitalei o CONTRAZICE pe Carmen Dan: ”A denaturat adevărul”

 |  18:44
Parchetul Capitalei o CONTRAZICE pe Carmen Dan: ”A denaturat adevărul”

Parchetul Capitalei o contrazice pe Carmen Dan. Procurorii spun că ministrul de Interne a denaturat adevărul când a declarat astăzi că nu au fost făcute cercetări în cazul acuzațiilor de agresiune sexuală la adresa agentului de la Rutieră în anul 2009 și că dosarul s-ar fi prescris.

Carmen Dan, ministrul de Interne: I-am cerut lui Despescu să aibă discuții și cu șeful serviciului Omoruri, pentru modul în care s-au gestionat dosarele din 2009 și până acum. Aflăm acum că cel din 2009 s-a prescris.

Lămuririle au venit de la procurorii Parchetul Capitalei, cei care în cele mai multe dintre cazuri, și în special în cazurile grave, lucrează împreună cu polițiștii Serviciului Omoruri.

Aceștia au transmis într-un comunicat de presă, un răspuns pentru cele declarate de Carmen Dan, și anume că dosarul din 2009 nu este prescris, se fac cercetări în acest dosar și există bănuieli că agresorul ar fi tot polițistul de la Rutieră. Este vorba despre o fată, elevă în clasa a VIII-a, care a fost urmărită de bărbat și care a fost supusă unor agresiuni sexuale în scara blocului în care locuia.

Acum, Parchetul Capitalei precizează că urmărirea penală a fost începută in rem, adică există infracțiunea, există suspiciuni, iar din informațiile Digi24, există teste ADN care l-ar indica pe Eugen Stan ca agresor.

Procurori spun că nici vorbă ca dosarul din 2009 să se fi prescris, acesta fiind în continuare în cercetare.

În comunicat se mai arată că, în contextul declarațiilor ministrului de Interne Carmen Dan, procurorii consideră „nejustificate opiniile exprimate în spațiul public care denaturează sau ignoră aspecte importante privind cercetările efectuate în cauză”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-09Parerea ta...

ANONIM
09 Ian 2018

ASTA ESTE JUSTITIA/ PROCURORII APARATI DE " ACTUALI REVOLUȚIONARI CU # IN SUFLET".... ASA ZISA SOCIETATE CIVILA CU INTELECTUALII EI ..DANILET...LIICEANU...CIOLOS....PALMIERI AI SOCIETATII
MIKIM
10 Ian 2018

Cata competenta ! Dosarul din 2009 nu este prescris, se fac cercetari ! Vai de mama lor de procurori. Sunt facuti la apelul bocancilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray