2020-02-29 00:18

Parchetul DEZVĂLUIE: Cum au acționat procurorii Onea și Negulescu pentru FALS în documente

 |  18:40
Parchetul DEZVĂLUIE: Cum au acționat procurorii Onea și Negulescu pentru FALS în documente

Parchetul General susţine că procurorul Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu au constrâns o persoană să întocmească în fals o sesizare şi documente care au fost folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare.

"Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează acte de urmărire penală faţă de suspecţii Negulescu Mircea şi Onea Lucian sub aspectul participaţiei improprii, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare (art. 52 rap. la art. 48 Cod penal rap. la art. 268 alin. 2 Cod penal)", informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) transmis, joi, AGERPRES.Potrivit anchetatorilor, în perioada aprilie - mai 2015, suspecţii Mircea Negulescu (la data săvârşirii faptelor procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti) şi Lucian Onea (procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti) ar fi determinat o persoană, prin constrângere, să întocmească în fals o sesizare şi documente care să susţină cele reclamate în conţinutul acesteia."Documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare", se arată în comunicat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

ANONIM
25 Mai 2018

JUD PRAHOVA, pe langa TR, INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE PENTRU CARE I SE SPUNE in lume ca PH=Patria HOTILOR . Parlamentari PENALI, Sefi SRI penali, Sefi consiliu judetean PENALI, Sefi politie penali, Sefi parchete penali, Judecatori penali, Lindici de Sindicat PENALI, Sefi partide PENALI, Asa zisi oameni de afaceri penali, etc ESTE OARE RO CEA MAI MARE TARA A HOTILOR SI BANDITILOR DIN LUME.....???
MARINELU
25 Mai 2018

Si vajnicii aparatori ai justitiei unde sunt?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine