2019-07-19 19:57

Parchetul General, REPLICĂ DURĂ: Din primele verificari, nu exista vreo lucrare privind un posibil atentat la adresa lui Dragnea

 |  10:48
Parchetul General, REPLICĂ DURĂ: Din primele verificari, nu exista vreo lucrare privind un posibil atentat la adresa lui Dragnea

Din verificarile telefonice facute in aceasta dimineata nu se confirma existenta unui dosar penal privind un posibil atentat impotriva lui Liviu Dragnea, au explicat oficiali din Parchetul General.

Este vorba de primele verificari facute de procurori, urmeaza ca in urmatoarele ore sa se primeasca raspunsurile si in scris.

"O sa revenim si cu solicitari scrise catre procurorii care se ocupa cu ancheta in astfel de cazuri", au explicat sursele citate, potricit Ziare.com.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la Antena3, ca in aprilie 2017 a fost o tentiva de ucidere a sa, spunand ca au venit patru straini care au stat trei saptamani aici, platiti de "un om foarte celebru din lume". Dragnea a declarat ca stie ca a fost si o ancheta.

Solicitarea Reset Iasi

Organizatia civica Reset Iasi cere procurorului general al Romaniei clarificarea acestui aspect, public prin comunicat oficial de presa.

In cazul in care nu exista niciun fel de ancheta, organizatia cere autosesizarea Parchetului General in temeiul articolului care stabileste pedepsirea Infractiunilor contra vietii: " La alin. (1) uciderea unei persoane se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi. alin. (2) Tentativa se pedepseste".

Un alt articol indicat de Reset Iasi este cel privind sesizarea organelor de urmarire penala.

"Mentionam ca aceste afirmatii sunt de o foarte mare gravitate si pot induce starea de panica in randul populatiei, precum si ideea ca reprezentantii statului roman se afla in pericol si, prin urmare statul roman este atacat de inamici externi", scrie Reset Iasi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Aug 2018

dar ce spune PARCHETUL de COSTEL COMANA "sinucis" in avionul de COLUMBIA? stie Dragnea ceva ceva?
NEGRO
22 Aug 2018

Acest personaj toxic trebuie oprit! Deja nu mai da semne de normalitate psihica. Tot ceea ce spune si ceea ce face dauneaza rau Romaniei. Daca oligarhii PSD-ALDE sunt la fel de inconstienti si-l lasa sa-si faca mendrele, societatea civila trebuie sa-l puna urgent la punct. Chiar daca personajul crede ca e inca puternic si poate orice traznaie. E deja un caz clinic la fel cum tzutzarii lui care-l mana in mod paranoic si indubitabil catre prapastie. Scapand de acestia Romania mai are sanse de a se salva. Daca nu, nu ne mai ajuta nici Dumnezeu!
LA PSIHIATRU CU DEMENTII
22 Aug 2018

Paranoicul acesta poate arunca Romania oricand intr-o confruntare internationala daca nu este oprit la timp. Se afla itr-un stadiu avansat de dementa si este sustinut in continuare de gunoaie care rod la ciolan . La nebuni cu acest paranoic cat mai repede .
PORCUL DE DRAGNEA
22 Aug 2018

A DECLARAT CA ROMANIA E UN STAT MAFIOT . MAI POATE ROMANIA SA PREIA PRESEDENTIA UE DUPA O ASTFEL DE DECLARATIE INCONSTIENTA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray