2020-04-03 07:56

Parchetul militar, APEL către protestatarii răniți VINERI în Piața Victoriei. Câte PLÂNGERI au fost depuse până în prezent

 |  17:09
Parchetul militar, APEL către protestatarii răniți VINERI în Piața Victoriei. Câte PLÂNGERI au fost depuse până în prezent

Procurorii militari fac un apel la persoanele care au fost rănite la protestul de vineri din Piaţa Victoriei, în urma intervenţiei jandarmilor, să se prezinte, luni şi marţi, la sediul Parchetului Militar Bucureşti.

"Procurorii militari îi invită pe toţi care au participat la protestul Diasporei de vineri şi au fost răniţi sau pot furniza informaţii importante să se prezinte la Parchetul Militar Bucureşti, luni şi marţi, pe Strada George Georgescu 2, sector 4", se arată într-un comunicat al Parchetului Militar. Potrivit unor oficiali din Parchet, până acum au fost depuse 19 plângeri. Procurorii militari s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal cu privire la modul de intervenţie al jandarmilor şi incidentele petrecute la manifestaţia de vineri seara din Piaţa Victoriei. Parchetul Militar urmează să colecteze sesizările depuse la secţiile de Poliţie, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-12Parerea ta...

PENTRU DREPTATE
12 Aug 2018

Toti cei 500 de cetateni agresati in piata sa depuna plangeri penale si sa se adreseze tribunalului militar pentru stabilirea adevarului. Cine a dat ordin de masacrare a demonstrantilor pasnici sa fie tras la raspundere. Este impetuos necesara SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEIMAFIOTE PSD SI CONDAMNAREA IN REGIM DE URGENTA A PUSCARIASULUI DRAKNEA , A PREFECTULUI CAPITALEI SI A ANALFABETEI CARMEN DAN.
ANONIM
12 Aug 2018

FELICITĂRI muistilor ....de ce numai cei ce au fost abuzati de jandarmi sa depună plângeri....ptr ca asa vrea jigodia nazistă??? Dar cei ce au fost abuzati de / din cauza huliganilor( inclusiv jandarmii) de ce sa nu depuna plangeri...de ce nu va sesizati din oficiu ptr afirmația lui SICĂ mandolina( orban , in cazul ca nu ati aflat) ca este normal ca protestanții sa arunce cu sticle in jandarmi ....in ce tara suntem ....sau si parchetul militar este la dispoziția si ordinele unui singur individ ....ce numai îngrijește decat sa calmeze ???
ANONIM
12 Aug 2018

FELICITĂRI muistilor ....de ce numai cei ce au fost abuzati de jandarmi sa depună plângeri....ptr ca asa vrea jigodia nazistă??? Dar cei ce au fost abuzati de / din cauza huliganilor( inclusiv jandarmii) de ce sa nu depuna plangeri...de ce nu va sesizati din oficiu ptr afirmația lui SICĂ mandolina( orban , in cazul ca nu ati aflat) ca este normal ca protestanții sa arunce cu sticle in jandarmi ....in ce tara suntem ....sau si parchetul militar este la dispoziția si ordinele unui singur individ ....ce numai invrajbește decat sa calmeze ???
ATRAGEM CEEA CE GâNDIM,
12 Aug 2018

așa cum spun oamenii deștepți, iar lipsa de energie, ne face să reacționăm la extreme! Sunt tot mai multe INDICII spre explicarea războaielor - dintre noi, din familie, dintre țări... a spus-o și prof.D.C. DULCAN, o spune și James Redfield în ”Profețiile de la Celestine”...”Am tras concluzia, urmând gândirea lui Isaac Newton, că universul funcționează întotdeauna într-un mod previzibil, ca o mașinărie uriașă, pentru că la vremea respectivă, atât s-a putut dovedi că este. Apoi au apărut concepte noi care ne-au deschis ochii. S-a scris mult în ultimele decenii despre revoluția în fizică, dar TOATE SCHIMBĂRILE își au originea în DOUĂ SCHIMBĂRI MAJORE: MECANICA CUANTICĂ și TEORIA RELATIVITĂȚII, a lui Albert Einstein. Munca de-o viață a lui Einstein a demonstrat că noi percepem materia dură și solidă care este, în cea mai mare parte spațiu gol, cu un șablon energetic alergând prin el, inclusiv corpurile noastre. FIZICA CUANTICĂ a demonstrat că, atunci când încercăm să descifrăm aceste șabloane energetice la scară mai fină, descoperim lucruri uimitoare. S-a dovedit experimental că, atunci când reușești să ajungi la particulele elementare și încerci să le studiezi comportamentul, actul observării în sine alterează rezultatele, ca și cum aceste particule elementare ar fi influențate de așteptările celui care face studiul.
ACEST LUCRU
12 Aug 2018

este perfect adevărat: PARTICULELE APAR în locuri în care, teoretic, NU puteau ajunge, conform legilor Universului cunoscute de noi, adică ÎN DOUĂ LOCURI DIFERITE ÎN ACELAȘI MOMENT, SAU ÎNAINTE ORI ÎNAPOI ÎN TIMP, ceva de genul ăsta. Cu alte cuvinte, BAZA UNIVERSULUI, ESENȚA lui, este UN FEL DE ENERGIE CARE RĂSPUNDE INTENȚIILOR OMULUI ȘI AȘTEPTĂRILOR LUI într-un fel care sfidează vechiul model mecanicist al Universului, ca și cum înseși așteptările respective cauzează fluxul energetic care curge în lume și afectează alte sisteme energetice. Exact acest lucru îl explică cea de-a Treia Viziune...(pag.42-43) Gândește-te la evenimentele vieții tale, ipoteza veche newtoniană, spune că totul se întâmplă prin hazard, că poți lua decizii corecte și te poți pregăti, dar evenimentele vieții tale au o linie cauzală independentă de atitudinea ta. După cele mai noi descoperiri ale fizicii moderne, ne putem întreba în mod legitim dacă nu cumva Universul este mai dinamic decât știam noi.
POATE Că,
12 Aug 2018

la bază, Universul are legi mecanice dar în mod subtil răspunde energiei mentale pe care o proiectăm asupra lui. De ce nu? Dacă putem face plantele să crească mai repede, poate vom reuși să determinăm ca anumite evenimente să se producă mai încet sau mai repede, după dorință. (pag.58) Se schimbă perspectiva asupra lumii, se vede asta și în psihologie. Domeniul meu (al psihologului) este conflictul, studierea felurilor și cauzelor pentru care oamenii se tratează unul cu altul cu atâta violență. Am știut dintotdeauna că VIOLENȚA VINE DIN NEVOIA UMANĂ DE A-L CONTROLA ȘI A-L DOMINA PE CELĂLALT, dar numai recent am privit fenomenul ăsta în interior, din punctul de vedere al conștiinței individului. Ne-am întrebat ce se întâmplă în interiorul ființei umane și ce o face să vrea să controleze o altă ființă. Am aflat că atunci când un individ merge către un altul și se angajează într-o conversație - lucru care se petrece în lume de milioane de ori în fiecare zi – se întâmplă următorul fapt: LA SFÂRȘITUL CONVERSAȚIEI, INDIVIDUL SE SIMTE MAI PUTERNIC SAU MAI SLAB, DEPINDE CUM A DECURS INTERACȚIUNE DINTRE CEI DOI.
DIN ACEST MOTIV,
12 Aug 2018

oamenii manipulează tot timpul. Nu contează caracteristicile unei situații, subiectul abordat, SUNTEM ÎN STARE SĂ SPUNEM ORICE E NEVOIE, PENTRU A DOMINA CONVERSAȚIA. FIECARE ÎNCEARCĂ ASTFEL SĂ AIBĂ CONTROLUL ȘI SĂ RĂMÂNA DEASUPRA ÎNTREGII SITUAȚII. Dacă avem baftă și punctul nostru de vedere e cel mai tare, vom primi un impuls psihologic. Cu alte cuvinte, NU încercăm să ne depășim și să ne controlăm unii pe alții din vreun scop exterior, concret, pe care vrem să-l realizăm, CI PENTRU IMPULSUL PSIHOLOGIC ASTFEL CÂȘTIGAT. ACESTA ESTE MOTIVUL TUTUROR CONFLICTELOR IRAȚIONALE DIN LUME, ÎNCEPÂND CU CELE DE LA NIVEL INDIVIDUAL ȘI TERMINÂND CU CELE DE NIVEL INTERNAȚIONAL.
EXEMPLUL CLASIC
12 Aug 2018

văzut într-un restaurant: proprietarii (bărbat și femeie) care aveau o fată ce era mustrată tot timpul din priviri și pentru greșelile făcute de ei, nu neapărat de ea...muștruluită din orice și de față cu toată lumea, era încordată și cu o stare de spirit negativă. Spune psihologul că, ceea ce-a văzut într-un așa scurt timp reprezintă exemplu clasic de violență psihologică. ”Aici duce nevoia omenească, dusă la extrem, de a-i controla pe alții. Bărbatul și femeia o dominau total pe fată. În ceea ce o privește, nu are de ales, decât să izbucnească violent. Este singurul mod în care mai poate prelua controlul asupra ei însăși. Din nefericire, când va crește, va consideră că trebuie să îi controleze și să îi domine ea pe alții, cu aceeași intensitate. Acest lucru va fi adânc înrădăcinat în ea și va fi la fel de tiranică și de dominitoare ca și părinții ei, mai ales când se va găsi în prezența unor ființe mai vulnerabile, cum sunt copiii. Nu mă îndoiesc că asta li s-a întâmplat și părinților ei când au fost mici. Acum ei trebuie să domine, pentru că în trecut au fost dominați. AȘA SE TRANSMITE VIOLENȚA PSIHOLOGICĂ, DE LA O GENERAȚIE, LA ALTA! (pag.68-69)
CEI CONșTIENțI,
12 Aug 2018

urmează o strategie: ”mai întâi, pretinde că-ți este prieten, apoi găsește un defect în ceea ce faci. În cazul de față (un tip urmărit, aflat în pericol de a fi prins...) marșează pe ideea că ești în pericol. De fapt, îți subminează în mod subtil încrederea, până când începi să te îndoiești de calea ta și să te identifici cu el. De îndată ce-i reușește acest lucru, ești al lui. Este doar una din multele strategii pe care le folosesc oamenii ca să utilizeze energia altora. Mulți oameni sunt complet inconștienți, în ACEST sens. Știm doar că ne simțim slabi și dintr-o dată, când îi controlăm pe ceilalți, ne simțim mai bine. Nu ne dăm seama că facem asta pe spezele altora. FURĂM ENERGIE DE LA ALȚII. MULȚI OAMENI ÎȘI TRĂIESC TOATĂ VIAȚA VÂNÂND PERMANENT ENERGIA ALTORA. Majoritatea oamenilor, nu sunt sufiecient de puternici ca să tot dea energie. De aceea relațiile (de orice fel) degenerează în luptă pentru putere. OAMENII ÎȘI CONTOPESC ENERGIILE, APOI SE LUPTĂ SĂ CONTROLEZE TOTUL. CEL CARE PIERDE PLĂTEȘTE UN PREȚ FOARTE MARE.
DOMINAREA ALTORA,
12 Aug 2018

ÎL FACE PE CEL CE DOMINĂ SĂ SE SIMTĂ PUTERNIC ȘI ATOTȘTIUTOR, ”SUGÂND” ENERGIE DE LA CEL PE CARE ÎL DOMINĂ. ATUNCI CÂND CINEVA TE DOMINĂ PSIHIC, PARCĂ ÎȚI IA MINȚILE. Chiar dacă n-ai pierdut o polemică intelectuală cu cineva, după...puterea ta mentală s-a dus și la el. DIN PĂCATE, ACEASTĂ VIOLENȚĂ PSIHICĂ se întâmplă tot timpul în societate, deseori exercitată de către oameni bine intenționați. FOARTE MULT TIMP, OAMENII S-AU BĂTUT PENTRU SINGURUL TIP DE ENERGIE LA CARE SUNT DESCHIȘI: CEA CARE ”CURGE” ÎNTRE EI. LA ASTA S-A REZUMAT ÎNTOTDEAUNA CONFLICTUL UMAN, INDIFERENT DE NIVEL: DE LA SÂCÂIALA DIN FAMILIE ȘI DE LA SERVICIU, PÂNĂ LA RĂZBOAIELE DINTRE NAȚIUNI. TOATE SUNT REZULTATUL SENTIMENTULUI DE NESIGURANȚĂ, AL SLĂBICIUNII IMPULSULUI DE A FURA ENERGIA ALTUIA PENTRU A TE SIMȚI BINE.
OR Să SPUNă
12 Aug 2018

mulți că unele războaie au trebuit să fie purtate pentru că au fost drepte, ceea ce este adevărat DAR....”UNICUL MOTIV pentru care un conflict NU poate fi rezolvat imediat este că una dintre părți are o atitudine irațională, ÎN SCOP ENERGETIC. Potrivit noii viziuni relevate constă în A VEDEA LUMEA CA PE O VASTĂ COMPETIȚIE PENTRU ENERGIE, PRIN URMARE ȘI PENTRU PUTERE. Totuși, odată ce oamenii înțeleg lupta-aceasta, conflictul va începe imediat să fie TRANSCES. VOM ÎNCEPE SĂ IEȘIM DIN COMPETIȚIA PENTRU ENERGIA UMANĂ, FIINDCĂ, ÎN FINAL, VOM FI CAPABILI SĂ PRIMIM ENERGIE DE LA ALTE SURSE. Capcana pe care ne-o întinde autorul ”Profețiilor de la Celestine” este darwinismul, ”explicând” (dar contrazicându-l pe profesorl D.C.Dulcan), o evoluție de la mai mic, la mai mare, de la simplu, la complex...folosindu-se de o ”bucățică din Univers” care a explodat în Univers (deci, de la sine...), neavând nimic solid în ea, materia fiind o energie care vibra la un anumit nivel DOAR sub forma simplă a elementului de hidrogen.
APOI, VEDE
12 Aug 2018

(cu ochii minții) gravitarea atomilor de hidrogen ce aveau nevoie (prin ”purtarea” lor), de o stare energetică mai complexă. Și spune, ”când conglomeratele de hidrogen au atins o densitate suficientă, au început să se încălzească, să ardă, să formeze ceea ce noi numim stele, să fuzioneze și să formeze elemente care vibrau la un nivel mai înalt.” Vede apoi cum stelele ”îmbătrâneau”, explodau împrăștiind hidrogenul rămas și elementele nou rămase, în Univers, procesul repetându-se până la crearea de materie care vibrează la nivele din ce în ce mai înalte. Iar, pentru a explica apariția altor forme de existență spune că ”fiecare generație de stele a creat atomi care nu mai existaseră înainte, până când spectrul materiei – elementele chimice de bază – s-a format și s-a stabilit peste tot. Materia a evoluat de la elementul hidrogen – cea mai simplă vibrație energetică – la carbon, care vibrează pe un nivel foarte înalt.”
DUPă FORMAREA
12 Aug 2018

Soarelui și căderea de pe orbita sa a unor bucăți de materie, una dintre ele numindu-se Pământ, după răcirea sa și încălzit de Soare inundând lumea nou creată cu lumină, căldură și radiație, ”în apele adânci, printre furtunile violente care bântuiau planeta, materia a sărit peste nivelul de vibrație a carbonului, către un stadiu mai complex: vibrația aminoacizilor (nefiind stabil). Materia trebuia să absoarbă întruna altă materie în ea, pentru a-și susține vibrația. Trebuia să se hrănească. Astfel a apărut o nouă treaptă de evoluție: VIAȚA”. Viața divizată în două forme distincte: FLORA care trăia din materia anorganică ce a transformat materia în elemente de hrană, utilizând dioxidul de carbon. Ca produs secundar, plantele au eliberat oxigenul în afară, pentru prima oară. Viața plantelor răspândindu-se în oceane și în cele din urmă, pe uscat. Cealaltă formă – pe care unii au numit-o FAUNĂ – absorbea numai hrană organică pentru a-și susține vibrația. Animalele umplând oceanele în marea eră a peștilor, și atunci când plantele au eliberat suficient oxigen în atmosferă, ele și-au urmat drumul pe uscat. Materia făcea salt peste salt, înainte și reptilele au acoperit Pământul în marea eră a dinozaurilor, apoi apărând și răspândindu-se pe Pământ, mamiferele cu sânge cald...toate reprezentând viața, materia care vibra la niveluri tot mai înalte. Ultimul din creație, fiind omul.
OAMENII SUNT IMPLICAțI
12 Aug 2018

într-un fel de competiție pentru energia celorlalți. Când putem să-i convingem pe alții să fie de acord cu noi, ei se identifică cu noi și energia lor vine către noi, făcându-ne să ne simțim mai puternici. Deci, problema e că fiecare vrea să controleze și să manipuleze alți oameni pentru energie, pentru simte când aceasta scade sub alte niveluri. În carte, mai scrie despre O NOUĂ ÎNȚELEGERE, cunoscută sub denumirea de ”conștiență mistică”. În ultimele decade ale secolului al XX-lea, conștiența va fi cunoscută în mod concret, așa cum a fost demonstrat de practicienii ezoterici ai mai multor religii. Pentru majoritatea, conștiența a rămas doar un concept intelectual, despre care se tot discută. Dar pentru un număr tot mai mare de oameni, această conștiență va deveni o experiență reală, pentru că ei vor cunoaște momente din această stare de spirit în decursul vieții. Această experiență este CHEIA pentru încheierea conflictelor dintre oameni, pentru că în timpul desfășurării ei, OMUL CAPTEAZĂ ENERGIE DIN ALTĂ SURSĂ, o sursă pe care, mai încolo, o vom utiliza la dorință. (Energia o iei în primul rând din natură, din lucrurile care te bucură, te încântă să le faci, dar și din mâncare, hrănire...)
HRăNIREA E NUMAI
12 Aug 2018

primul pas. După ce energia individuală crește în acest fel, devii mai sensibil la energia tuturor lucrurilor și înveți cum să atragi către tine această energie, fără a mânca. Tot ce e în jurul nostru conține energie. Dar fiecare în alt mod, specific. De aceea unele lucruri amplifică energia mai mult decât altele. Depinde în ce măsură caracteristicile tale se potrivesc cu cele de acolo. Spre exemplu, privești fascinat un copac. Primești energie și în același timp dăruiești energie copacului. CÂND APRECIEZI FRUMUSEȚEA ȘI UNICITATEA LUCRURILOR, ATUNCI PRIMEȘTI ENERGIE. CÂND AJUNGI LA UN NIVEL LA CARE SIMȚI IUBIRE, ATUNCI POȚI SĂ TRIMIȚI ENERGIE ÎNAPOI, DUPĂ CUM DOREȘTI. Rolul iubirii a fost greșit înțeles multă vreme. Iubirea nu este ceva ce noi trebuie să facem ca să fim buni, sau ca să facem lumea să fie mai bună, sau pentru că am avea o responsabilitate abstractă, sau pentru că ar fi bine să mai uităm de hedonism (concepție etică potrivit căreia scopul vieții este plăcerea).
CONECTAREA
12 Aug 2018

LA ENERGIE ESTE INCITARE, APOI EUFORIE, APOI IUBIRE. Găsirea energiei care să mențină această stare de iubire ajută în mod sigur lumea, dar ne ajută în primul rând pe noi, într-un mod mult mai direct. Este cel mai hedonist lucru pe care îl putem face. Autorul reia ideea formării vieții: nu am văzut materia în sine, ci doar vibrații de enegie, care evoluau gradat în stări mai înalte și mai complexe. Apoi a apărut viața și a evoluat, până la apariția omului. Vorbește despre viziuni: PRIMA VIZIUNE apare atunci când luăm în serios coincidențele. Aceste coincidențe ne fac să simțim că există ceva SPIRITUAL, ceva care lucrează dincolo de tot ce facem. A DOUA VIZIUNE statuează această conștiență ca pe ceva foarte real. Vedem cum am fost preocupați doar cu supraviețuirea din punct de vedere material, focalizați pe controlul siguranței propriei noastre situații în Univers și știm că deschiderea de acum aruncă o lumină clară asupra ceea ce se întâmplă de fapt.
A TREIA VIZIUNE
12 Aug 2018

inițiază o nouă perspectivă asupra vieții. DEFINEȘTE UNIVERSUL FIZIC CA FIIND PUR ENERGETIC, FORMAT DIN CEVA CARE RĂSPUNDE ÎNTRUCÂTVA MODULUI NOSTRU DE GÂNDIRE. Cea de-a PATRA VIZIUNE aduce la vedere TENDINȚA UMANĂ DE A FURA ENERGIE DE LA ALȚI OAMENI, CONTROLÂNDU-I, LUÂNDU-LE MINȚILE. O crimă pe care o comitem deseori, pentru că ne simțim goliți de energie, în imposibilitatea de a mai face ceva. Această lipsă de energie poate fi rezolvată, evident, prin conectare la surse mai înalte. UNIVERSUL NE POATE FURNIZA TOT CE NE TREBUIE, DOAR SĂ NE DESCHIDEM CĂTRE EL. ACEASTA ESTE REVELAȚIA CELEI DE-A DE CINCEA VIZIUNI. Cei care au o experiență mistică, în acea stare fac un salt înaintea tuturor lucrurilor, ca o străfulgerare asupra viitorului. Nu o putem menține prea mult. Odată ce încercăm să vorbim cu ceilalți – care operează cu stări de conștiință normale – sau încercăm să trăim într-o lume în care se mai întâmplă conflicte, suntem scoși din această stare superioară și cădem înapoi, la nivelul nostru vechi. Apoi, trebuie să recâștigăm, pas cu pas, ceea ce am zărit pentru o fracțiune de secundă și să reîncepem progresul spre conștiința ultimă.
DAR PENTRU A FACE
12 Aug 2018

asta, trebuie să învățăm să ne umplem de energie în mod conștient, pentru că această energie aduce coincidențele și acestea ne ajută să stabilizăm noul nivel, să îl permatizăm. Ce simțim când atingem ceva către care ne duce destinul? Când se întâmplă asta, se stabilește în noi nivelul energetic care a produs această coincidență. Putem fi scoși de pe acest nivel și astfel ne putem pierde energia, dacă ne este teamă, dar acel nivel rămâne ca o limită pe care o putem recâștiga relativ ușor. AM DEVENIT ALTFEL DE INDIVIZI, CU TOTUL NOI. Existăm la un nivel energetic mai înalt – să nu uiți – de vibrație mai înaltă. Ăsta e procesul: ne încărcăm, creștem, ne încărcăm și creștem din nou. Așa continuăm noi, oamenii, evoluția Universului către vibrații mai înalte. ACEASTĂ EVOLUȚIE S-A ÎNTÂMPLAT INCONȘTIENT DE-A LUNGUL ISTORIEI OMENIRII. Așa se explică progresul civilizației, ”creșterea oamenilor”, durata mai mare de viață și multe altele...ACUM, noi trecem prin toată această evoluție, CONȘTIENT. Despre asta este vorba în viziunile din Manuscris: despre ”mutația” spre CONȘTIENȚA SPIRITUALĂ A OMENIRII.
SPRE EXEMPLU,
12 Aug 2018

un tată este INTEROGATOR...pune întrbări dar găsește hibe în orice răspuns; ce face fiul? Devine distant și vag punând lucrurile într-o formă care să-i atragă atenția dar să nu-i de motive de crititcat. INTEROGATORUL care suge astfel energia, își ia rolul de a pune întrebări și de cerceta lumea altor persoane, în scopul de a le găsi defecte. Dacă strategia are succes, cel criticat este târât în joc – în preamja integoratorului dă atenție lucrurilor pe care acesta le gândește și le face, căutând să nu facă nicio greșeală care să fie observată de INTEROGATOR...AȘA AJUNGI SĂ FI SECAT DE ENERGIE ȘI SĂ TE JUDECI DUPĂ MODUL LUI DE A GÂNDI. Câte feluri de control există? FIECARE MANIPULEAZĂ PENTRU ENERGIE, FIE AGRESIV, DIRECT, OBLIGÂND OAMENII SĂ LE ACORDE ATENȚIE, FIE PASIV, JUCÂNDU-SE CU SIMPATIA ȘI CURIOZITATEA CELORLALȚI, PENTRU CÂȘTIGAREA ATENȚIEI LOR. De exemplu, CEL CARE TE AMENINȚĂ VERBAL SAU FIZIC, atunci ești constrâns să-i acorzi atenție și astfel să-i dai energie, de teamă că ți s-ar putea întâmpla ceva. Cel care te amenință și te târăște în cel mai agresiv teatru este numit INTIMIDATOR.
DACă, PE DE ALTă PARTE,
12 Aug 2018

cineva îți povestește ce lucruri îngrozitoare ți se întâmplă. făcându-te poate să te simți și tu responsabil pentru asta – pentru că, dacă refuzi să-l ajuți, acele lucruri îngrozitoare vor continua – acesta caută să exercite controlul la un mod cât se poate de PASIV...acesta este BIETUL DE MINE. N-ai fost niciodată în preajma cuiva care te face să te simți vinovat în prezența lui, chiar dacă știi că nu ai niciun motiv? Ei bine, ai intrat în lumea dramatică a lui BIETUL DE MINE. Orice va spune și va face, te va pune în poziția de a te apăra de ideea că nu faci destul pentru el, de aceea te simți vinovat în prezența lui. Dacă o persoană este de o agresivitate mai subtilă, căutând defecte și subminând încetul cu încetul lumea ta pentru a-ți atrage energia, acea persoană se va încadra în categoria INTEROGATORILOR. Mai puțin pasiv decât BIETUL DE MINE va fi DISTANTUL. Așa că, ordinea rolurilor este aproximativ următoarea: INTIMIDATOR, INTEROGATOR, DISTAN și BIETUL DE MINE.
VEZI CUM STAU
12 Aug 2018

lucrurile? Dacă ești copil și cineva te golește de energie amenințându-te cu bătaia, nu e de-ajuns să fii DISTANT. Nu poți să-l faci să-ți dea energie fiind alunecos. Lui puțin îi pasă ce se întâmplă în interiorul tău. Este mult prea puternic. Așa că vei fi nevoit să devii și mai pasiv și să încerci abordarea plângăreață a BIETULUI DE MINE, să faci apel la mila lui, să-l faci să se simtă vinovat de răul pe care ți-l provoacă. Dacă nu funcționează, atunci vei îndura, copil fiind, până când vei fi destul de mare ca să explodezi împotriva violenței și vei lupta cu agresiune împotriva agresiunii. Un om ajunge la orice extremă se cere, pentru a căpăta energie și atenție în propria familie. Ce faci când ai părinți absenți și ești ignorat mereu pentru că îi preocupă propria carieră? Dacă ești/rămâi distant, nu le atragi atenția și-atunci devii INTEROGATOR. OAMENII DISTANȚI ÎI CREEAZĂ PE INTEROGATORI. ȘI INTEROGATORII ÎI PRODUC PE DISTANȚI! INTIMIDATORII ÎI CREEAZĂ PE BIETUL DE MINE SAU UN ALT INTIMIDATOR!
CA Să AFLI DESPRE TINE
12 Aug 2018

trebuie să-ți pui întrebări. Spre exemplu, ceea ce ai fi schimbat la mama ta, dă un INDICIU asupra a ceea ce REPREZINȚI TU. Un altul (indiciu) este dat de ceea ce dorești să schimbi în bine în viața tatălui tău. Noi nu suntem numai o creație fizică a părinților noștri, ci și o creație spirituală. Pentru a-ți descoperi SINELE ADEVĂRAT, trebuie să admiți că adevărata ta personalitate a pornit dintr-o poziție care se află între adevărurile celor doi. De aceea te-ai născut acolo, PENTRU A OBȚINE O PERSPECTIVĂ MAI ÎNALTĂ ASUPRA A CEEA CE AU REPREZENTAT EI. Calea ta este descoperirea adevărului, care reprezintă sintetizarea credințelor lor. Oamenii se nasc în circumstanțe istorice și găsesc ceva pentru care să lupte și să-i reprezinte. Se unesc cu alți oameni pentru a urmări un scop. Copiii care se nasc din această unire, au rolul de a reconcilia două poziții, făcând o sinteză superioară, ghidați fiind de coincidențe. Venim pe această planetă PENTRU A EVOLUA, NU PENTRU A NE CONSTRUI IMPERII PERSONALE. De fiecare dată când urmăm o intuiție și vreo întâlnire misterioasă ne duce ÎNAINTE, VIBRAȚIA NOASTRĂ CREȘTE...vom atinge niveluri energetice tot mai înalte... Sper să înțelegem că zonele virgine ale planetei trebuie să fie păstrate și protejate, pentru că ele reprezintă sursa unei incredibile forțe și energii. Și, cel mai important: SĂ MENȚINEM ECHILIBRUL ÎNTRE AUTOMATIZARE ȘI DINAMICA ENERGIEI PE PĂMÂNT. ”
AșA CUM SPUNEA
12 Aug 2018

și Profesorul D.C.DULCAN, prin nivelul înalt de vibrație al energiei, prin NOUA SPIRITUALITATE ni se va modifica chiar ADN-ul: "Omenirea se îndreaptă spre o nouă conştiinţă". Criza lumii actuale este în primul rând o CRIZĂ MORALĂ, pentru că oamenii NU ȘTIU CINE SUNT CU ADEVĂRAT. Omenirea se îndreaptă spre o nouă conștiință, spre o nouă umanitate. Suntem într-un moment de cotitură…în următorii 10 – 15 ani, vom ajunge în cu totul altă lume, O LUME A SPIRITUALITĂȚII. Această aliniere a planetelor care s-a produs acum, nu e doar un detaliu de ordinul amuzamentului catastrofic, ESTE O REALITATE ASTRONOMICĂ. N-o să ne crească cinci mâini, cu siguranță! SCHIMBĂRILE VOR FI LA NIVEL DE CONȘTIINȚĂ. INTRĂM ÎNTR-O ZONĂ DE ENERGIE CU O FRECVENȚĂ MAI ÎNALTĂ DECÂT CEA ÎN CARE ERAM. ASTA VA PRODUCE MUTAȚII FUNDAMENTALE ÎN CREIER ȘI LA NIVEL DE ADN. Deja s-au făcut teste pe un lot de copii născuți între 1982-1983 și s-a constatat că nivelul lor de inteligență e mult peste nivelul stabilit anterior pentru genii. Se crede și că ADN-ul nostru va putea să ajungă, ÎN PLAN ENERGETIC, la 36 de spirale, în loc de două. Lumea viitoare va fi a spiritualiltății și a celor supradotați. Aproape îmi pare fău că nu am vârsta s-o mai trăiesc.”
BUUN...ACUM,
12 Aug 2018

pentru atenționare: SE ȘTIE că, mulți copii (fără știrea părinților lor) au fost cipați de la naștere, de-aici venindu-le multora istețimea, inteligența peste medie...nu neapărat datorită modificării de ADN, ci datorită celor de la butoane care știu cât, în ce măsură și cu ce intensitate să facă pe DJ-ul cu/prin ei! Alt pericol, îl reprezintă nu atât știința, cât tehnologia obținută pe baza ei spre a înrobi (paradoxal), prin dobândirea unor deprinderi ori re-dobândirea acestora în urma pierderii lor, prin tot felul de accidente și/sau boli...asta va reprezenta ISPITA multora...de a se lăsa robiți pentru a fi LIBERI și MOBILI din punct de vedere fizic, ori pentru a învăța instantaneu limbi străine sau orice altceva, în detrimentul libertății și în dauna talantului (darului) dat fiecăruia, de a lucra în sensul lui, de a nu se lăsa robiți pentru a excela în nu știu ce domeniu ori pentru a-și prelungi viața pământească, dorind atfel, prin cyborgizare, dobândirea unui fel de ”tinerețe fără bătrânețe”.
TARE Mă TEM
12 Aug 2018

că SPIRITUALITATEA înainte de a se produce în fiecare prin schimbarea felului de a fi, de a gândi...va fi dată GRATIS (la început) apoi forțată prin tehnologizare excesivă și obligatorie datorată intereselor clare ale unora în a ne amăgi cu o mâncare dulce la vedere, dar otrăvită datorită SCOPULUI lor, ei fiind cei care vor hotărî în cele din urmă pentru noi, adesea împotriva noastră! Iată ce spune un tip (Ion Năstase) care pare a fi avizat, spre AVERTIZARE: ”Scrie in Scriptura despre reptilieni ,despre șarpe : că era cel mai înțelept dintre toate creaturile care locuiau în grădina Raiului ! Pe acela la înșelat prima data Satana și intrând în el a amagit-o pe strămoașa Eva iar prin ea și pe Adam ! Reptilienii exista sub multe forme ,chipuri ,și sunt posedați de duhurile necurate ! Zice Scriptura că Dumnezeu a blestemat pe șarpe și i-a zis :” pe pământ să te târăști și cu țărână să te hrănești ” Ceea ce înseamnă de fapt că Șarpele mai înainte de blestem nu se țara pe pământ și nici cu țărână nu se hrănea !
IAR îN BIBLIA EVREILOR
12 Aug 2018

este pomenită o creatură șarpe care poartă numele de femeia Lilith ,și care a fost adusă înaintea lui Adam de Dumnezeu pentru a și-o alege de soață ! Și zice Scriptura „: și nu sa găsit pentru Adam făptură pe potriva ” Și după aceea Dumnezeu a făcut pe Eva din coasta lui Adam ! Ei bine ,datorita Cărții lui Enoh știm că „fii lui Dumnezeu „s-au coborât la fecioarele omului și au intrat la ele și și-au ales care cum au vrut soții ! Acei îngeri cazuti erau compatibili biologic și genetic cu oamenii pentru că au avut copii împreună -vestitii uriași -care au devenit demoni ,adică împotrivitori lui Dumnezeu ! Ceea ce știm azi este că acei reptilieni care au locuit cândva gradina Raiului au fost alungați împreună cu omul aici pe pământ de îngerii Domnului ! Ei au evoluat mult mai rapid decât omul în cunoașterea creației lui Dumnezeu și a universului !
DIN CEEA CE șTIM
12 Aug 2018

reiese că au încercat mii și mii de variante genetice pentru a-și construii corpuri ,trupuri asemenea omului și a vechiului chip al Șarpelui ! Cei mai organizați dintre ei ,care au fost conduși de femeia demon Lilith au evoluat prin inseminări și acuplări genetice forțate cu oamenii de-a lungul mileniilor căpătând astfel trupuri și inteligența aidoma cu omul ! ȘTIU DIN SURSE CREDIBILE ȘI CHIAR DIN DISCUȚIE PRIVATĂ CĂ ACEȘTI REPTILIENI AU AJUNS LA UN NIVEL TEHNOLOGIC EXTREM DE AVANSAT ȘI SUNT CAPABILI SĂ CREEZE ÎN LABORATOARELE LOR, ORGANE SEMI-SINTETICE CU UN GRAD DE 99%, ECHIVALENT UMAN!
NU ESTE NICI-O GLUMă
12 Aug 2018

și nu trebuie tratat cu superficialitate acest subiect ,tocmai pentru că scrie la Apocalipsa : Antihristul se va naște dintr-o femeie prea spurcată ,dar Scriptura nu spune cine este tatăl Antihristului ! IAR TEORITICIENII FENOMENULUI EXTRATERESTRU SAU INTRATERESTRU DEZVOLTĂ ACEASTĂ IDEE CONFORM CĂREIA, ”UN BĂRBAT DE ALTE ORIGINI, CARE ARE 12 SPIRE DE ADN, VA FI CEL CE O VA POSEDA PE MAMA ANTIHRISTULUI ! Povestea teoreticienilor spune că și Adam și Eva aveau în Rai 12 spire ADN ,iar în prezent avem doar 2 ! Asemenea cu cele 12 triburi ale lui Israel din care cunoaștem doar 2 triburi ,10 fiind pierdute ! Când Adam a mâncat din acel pom se pare că și-a distrus zestrea genetică ! In China au fost creați prin inginerie genetica copiii indigo ,care au 4 spire de ADN ! CÂND OMENIREA VA FI INVITATĂ SĂ-ȘI MODIFICE ADN-ul ȘI SĂ DOBÂNDEASCĂ ȘI CELE 10 SPIRE PIERDUTE PRIN ÎNSEMNAREA PE MÂNA DREAPTĂ SAU PE FRUNTE CU SÂNGELE ANTIHRISTULUI, CÂND OMENIREA VA CREDE CĂ VA DEVENII ASEMENEA CU DUMNEZEU, FĂRĂ DE DUMNEZEU, ATUNCI VA FI SFÂRȘITUL!”
”Să DETAILăM PUțIN:
26 Aug 2018

până la 1895, știința era stăpână pe ea, credea că știe TOT, că nu mai e nimic de aflat, și că ne limităm la nivelul de atom. Iată că în 1895, constatăm că: atomul ăla este și el format la rândul lui dintr-o serie întreagă de particole, ba mai mult...emite energie, iradiază...așa se descoperă radioactivitatea, pentru care se și ia premiul Nobel. În 1900, Max Plank creează termenul de CUANTĂ, de unde și termenul de fizică cuantică și dintr-o dată ne trezim, după circa 27 de ani aproape toți marii descoperitorii de fizică cuantică au luat Premul Nobel că, discursul științific al științei materialiste, dacă se oprește la atom, fizica modernă, fizica cuantică...MUTĂ discursul științific, dincolo de substanța perceptibilă simțurilor noastre, adică la CÂMP. Să discutăm ce înseamnă lucrul ăsta care are o importanță fundamentală. ACESTĂ EXTINDERE LA UN CÂMP INVIZIBIL, INACCESIBILĂ SIMȚURILOR MELE, SPUNE CĂ: SURSA LUMII, SURSA MATERIEI, NU ESTE ÎN SUBSTANȚĂ, NU ESTE ÎN ZIDUL ĂLA, NU E ÎN ATOMII ĂIA, CI ESTE ÎNTR-UN CÂMP INVIZIBIL!
ASTA A FOST
26 Aug 2018

foarte greu de înțeles pentru că, în momentul în care fizica cuantică apare și a înțeles și Borah, a înțeles foarte bine când a scris pe ușa lui, ”interzis filozofilor” că se creează o schismă între știința materialistă și știința modernă, știința cuantică. Această prăpastie cognitivă, epistemiologică este de netrecut. Să spun câteva lucruri: 1.asta înseamnă că, știind că sursa materiei este într-un câmp invizibil...păi, pe Dumnezeu l-a văzut cineva? Păi d-aia nu cred ateii. Unde îL vezi tu pe Dumnezeu? Păi, nu se vede. De ce nu se vede? Pentru că este DINCOLO, într-un câmp invizibil. CE-I UN CÂMP INVIZIBIL? NIMIC ALTCEVA DECÂT O UNDĂ! CE SUNTEM NOI? NIȘTE PARTICOLE! O, suntem deja în două lumi. ACOLO, e o altă logică...în primul rând e o continuitate spațiu-timp...nu există ieri, azi, mâine! Există numai continuitate spațiu-timp. Formidabil! Nu există deplasarea! Te deplasezi instantaneu acolo unde vrei să mergi! Teribil...
ALTCEVA:
26 Aug 2018

dacă fizica clasică spunea că Universul este o însumare de entități separate care se mențin pe pământ grație forței de gravitație cum spunea Newton, aflăm că dintr-o dată, câmpul cuantic ne interferează, ne interconectează pe toți și că toți suntem interdependenți. Deci, nimeni în această lume nu este singur, independent și nu-și datorează tot ceea ce este, lui însuși...așa spuneam înainte de 89. Deci, FIECARE DINTRE NOI ESTE REZULTATUL A CELOR CARE NE PRECED, A CELOR CU CARE SUNTEM CONTEMPORANI ȘI, LA RÂNDUL NOSTRU NOI SUNTEM CAUZA CELOR CE NE PRECED. Noi suntem interconectați. De unde știm lucrul ăsta? Din experiențele care s-au făcut la Paris, în 1982 cu 2 electroni pereche, dacă-i situezi de la un cap, la altul...dacă-i separi – pe unul îl lași aici și pe celălalt îl trimiți la capătul celălalt al Universului, ei comunică instantaneu dacă schimbi sensul de rotație; să zicem că electronul de-aici se învârte în sensul acelor de ceasornic, celălalt – invers! În clipa în care eu am schimbat sensul de rotație, cel de la capătul Universului, îl schimbă instantaneu. Asta înseamnă că există un câmp în virtutea căreia, totul se transmite...chiar și ultimul nostru gând, cum spunea Werner Karl Heisenberg - ajunge în cel mai îndepărtat colț de Univers (dacă ar avea colț...) care nu se transmite printr-o energie, grație unei energii...ci se produce instantaneu!
DECI, LA O VITEZă
26 Aug 2018

ce depășește viteza luminii. Până acum, s-a spus că viteza luminii nu se pote depăși. Ei bine, asta ar depăși viteza luminii, DAR nu e o deplasare! Pur și simplu este o acțiune ce se petrece instantaneu...asta ne spune că suntem interconectați, că depindem unii de alții, și că tot ceea ce gândim și facem noi..bine sau rău, asta, se reflectă asupra tuturor! De ce e nevoie de spiritualitate? De ce cuvintele au sensuri? Păi, noi toți funcționăm printr-o energie. NOI SUNTEM CONDENSĂRI ALE ENERGIE DIN CÂMPUL CUANTIC, ÎN FORMA ÎN CARE SUNTEM = copacii, furnicile, toate animalele, tot ceea ce vedem...sunt condensări de energie, de dincolo de noi. ACESTE CONDENSĂRI, ACESTE ENERGII, ÎȘI AU INTELIGENȚA LOR...LA TOATE NIVELURILE, INCLUSIV ELECTRONIC. Au inteligența lor, pentru că acea valență funcționează perfect, așa cum întotdeauna 2 atomi de hidrogen și unul de oxigen va da o moleculă de apă, niciodată nu are eroare. La nivelul ăla nu sunt erori...la nivel de inteligență umană...da! Noi acționăm prin ÎNCERCARE, EROARE, SUCCES...în timp ce, la nivel atomic și subatomic, lucrurile se petrec riguros, exact.
DECI, DACă NOI
26 Aug 2018

suntem o creație inteligentă, venim dintr-un câmp...știm că întotdeauna efectele sunte egale cu caracterele cauzei. Asta înseamnă că DINCOLO este o altă inteligență. E logic, e greu de-nțeles? Și-atunci, Universul îl reduci la 2 elemente: INFORMAȚIA, care în cazul de față, plecând de la cazul de la care am plecat, înseamnă CONȘTIINȚĂ și o ENERGIE! Această Conștiință este creatorul tuturor lucrurilor. (Conștiința Supremă este Dumnezeu care l-a făcut și pe Univers...NU egal cu el!) Ea dirijează toate ființele pe care le gestionează, să spunem...este dependentă ca exprimare de ele, dar independentă ca informație și câmp. 2.Trebuie să lămuresc un lucru: că, cuvintele noastre au sensuri. Această energie care ne animă, are și sens pozitiv și sens negativ. Cuvintele, au și ele sensuri pozitive și negative. Dacă noi folosim cuvinte cu semnificații negative, ură, invidie, gelozie, lăcomie, tot ce înseamnă negativ, am scris în 2009 despre Codul Etic al creierului. Creierul nu lucrează în aceeași arie sentimentele, cuvintele sau emoțiile cu sens negativ, împreună cu cele cu sens pozitiv. Tot ceea ce gândim, simțim negativ are influență asupra sângelui, modificân PH-ul spre aciditate, și asta înseamnă boală, cancer, moarte...iar tot ce este pozitiv, are o deviație ușoară, în limite fiziologice de alcalinitate ce înseamnă sănătate, longevitate, viață.
CE SUNTEM NOI?
26 Aug 2018

Creația Universului. Asta înseamnă că la baza Universului este legea etică, legea binelui. Ar trebui ca în fiecare zi să facem binele..dar nu binele care ești obligat să-l faci, ci cel care-l faci de bună-voie, din proprie inițiativă - doar ăla se contabilizează. Cel care a fost în moarte clinică, ne spune: noi nu suntem doar identitate fizică, muritoare cum ne-a descris știința materialistă, ci suntem entitate spirituală! MOARTEA NU ESTE DECÂT O TRANSCENDERE A CONȘTIINȚEI MELE DE LA FRECVENȚA SPECIFICĂ MIE, SPECIFICĂ SUBSTANTEI DENSE, LA O FRECVENȚĂ ÎNALTĂ, SPECIFICĂ UNUI UNIVERS SPIRITUAL. Deci, există DINCOLO de mine, un univers spiritual. Ei bine, această dimensiune spirituală, este un armonică, este una în care nu există inegalitate, nimic din ceea ce vedem în lumea asta, a noastră, cu o istorie atât de dramatică. ACOLO, în universul ăla, există școli și cunoaștere care venim AICI. Vă puteți imagina sunt dispozitive electronice pe care se întregistrează informații de ultimă oră, că acolo se poate face fizică cuantică, că acolo este o lume toată formată din lumină, că există ceea ce ei văi, o Ființă de Lumină...și că, sensul existenței noastre este unul singur – acela de a experimenta condiția noastră fizică!
SUNTEM AICI,
26 Aug 2018

PENTRU A EXPERIMENTA CONDIȚIA FIZICĂ, PENTRU CĂ NU O PUTEM EXPERIMENTA ÎN NICIUN ALT UNIVERS. De aceea, la frecvența asta joasă a substanței noastre, suntem atât de mult supuși erorilor...dar, sunt erori și erori! Erorile pe care le facem în clipa de față, i s-a spus acestui om - înseamnă în scur timp, două lucruri: ori pace eternă, ori distrugerea lumii! El a fost sfătuit să creeze o întreagă rețea, să spună lumii că trebuie, este obligatoriu ca fiecare dintre noi să schimbe existența din rău, în bine... pentru că orice gând negativ prin efectul de propagare în univers, are un efect distorsionant asupra universului. Noi ne mirăm de ce sunt modificări de vreme...păi, noi facem vremea! Noi o gândim...într-o zi în care vreți neapărat să fie soare, concentrați-vă pe ea, și vedeți că se poate! Se poate opri ploaia, a spus-o și Iisus! Noi am banalizat grație științei materialiste - rugăciunea...”ce te rogi? Te rogi la stele!” Ei bine, doi oameni care aduc niște mărturii: unul este Ivon Alexander care este neochirurg, absolvent de Harvard, cercetător la Harvard, care are o encefalită, o meningo-encefalită purulentă, timp de o săptămână este în comă, din asta scapă 1 la 1 milion și nu mai sunt oameni – creierul ăla plutește în puroi. Ei bine, în America și în Anglia îi acuzăm că sunt materialiști dar în spitale au grupuri de rugăciune, mai multe zone...și, omul spune, ”toată săptămâna aceea cât am fost în comă, vedeam oameni îngenunchiați și cum îmi vine de la ei lumină și căldură, ceea ce-mi făcea bine. Celălalt, s-a rugat multă lume pentru el, tocmai pentru că avea niște lucruri de făcut...”simțeam un nor albastru care mă învăluia și-atunci orice durere înceta! Am știut că mă voi întoarce...”
VINE NOUA șTIINță
26 Aug 2018

și răstoarnă tot ce știam, toate aceste concepții, toate aceste înțelegeri și aflăm că: AVEM CU TOȚII OBLIGAȚIA MORALĂ, SĂ NE SCHIMBĂM. AM SĂ VĂ SPUN CĂ ÎNCEPÂND DIN 21 DECEMBRIE 2012, SISTEMUL NOSTRU SOLAR CARE ESTE APROAPE DE COADA GALAXIEI, AJUNGE PERPENDICULAR PE CENTRUL GALAXIEI, DIN CENTRUL GALAXIEI ESTE O ENERGIE FOARTE ÎNALTĂ FOTONICĂ, TOT SISTEMUL SOLAR, INCLUSIV PĂMÂNTUL ȘI TOT CEEA CE ESTE PE PĂMÂNT, ESTE SUPUS UNEI ÎNALTE FRECVENȚE...MOMENTUL ĂSTA ESTE FOARTE DIFICIL: DE LA CUANTE, PÂNĂ LA ATOMI, MOLECULE ȘI STRUCTURILE NOASTRE...TOTUL ESTE AGITAT! Această AGITAȚIE, va dura, cu multe manifestări: de la insomnii, putem s-avem răceli, diverse boli...toate aceste lucruri sunt rezultatul acestei agitații. Vă pot spune în mod cert, NU SUNTEM NUMAI NOI ÎN UNIVERSUL ĂSTA. Toate celelalte civilizații sunt cu ochii pe noi pentru că, ceea ce se întâmplă în clipa de față este un LUCRU UNIC! Dacă ciclic, când se acumula foarte mult efectele din gândirea oamenilor însemna din când în când o catastrofă cum a fost Potopul, următoarea ar fi exterminarea prin foc! În clipa de față se îngăduie ca omul să se transforme, să se schimbe prin TRANSFORMARE A PROPRIEI LUI MINȚI, PRIN ELEVAREA MINȚII, PUR ȘI SIMPLU CULTIVAREA DOAR A SENTIMENTELOR POZITIVE ÎNLĂTURÂND CEEA CE ESTE NEGATIV! În cosmos se pare că sunt enorm de multe ajutoare, în sensul ăsta. Tot ce ni se cere este ca, fiecare dintre noi să încerce zi de zi să nu mai pronunțe cuvinte rele, să se mai certe cu nimeni, să nu mai urască pe nimeni, pur și simpllu să tolereze, să accepți această perioadă de trecere care este extrem de importantă pentru noi, nimic mai mult!
AșADAR, CA Să CONCHID,
26 Aug 2018

voi spune următorul lucru: știința materialistă și-a avut rolul ei care în clipa de față nu mai are suport. Suportul ei era discursul științific și se termina la atom...acesta dispare, pentru că dincolo de atom este un întreg Univers care este sursa noastră...cu alte cuvinte, suntem ființe spirituale. NI SE CERE SĂ AVEM O VIAȚĂ SPIRITUALĂ! Este singura noastră soluție de a ieși din impasul în care ne aflăm...constatați că peste tot se întâmplă același lucru. Deci, este un moment dificil pentru întreaga omenire: ori nimicire, ori pace! Dacă noi toți vom cultiva frumosul, vom încerca să lluăm energie de la Soare care este sursa energiei tuturor lucrurilor...energia care ne vine de la Soare, indienii știau că este o energie inteligentă. Noi toți am transformat în FIZIC, ÎN SUBSTANȚĂ FIZICĂ MOARTĂ! Păi dacă, atomii din noi sunt morți, cum or fi generat inteligență? Or să zică că datorită interacțiunii...atunci atomii dintr-o piatră, au transformat piatra într-o inteligență?
NU...șI-ATUNCI
26 Aug 2018

e vorba de altceva și acest altceva este de fapt un câmp. Avem nevoi să cultivăm FRUMOSUL, UTILUL, SĂ FIM CÂT SE POATE DE GENEROȘI CU CEILALȚI, SĂ AVEM COMPASIUNE PENTRU TOȚI ȘI, CEEA CE NI SE PROMITE ESTE O LUME CARE DOAR LA CARTEA AIA A CĂRȚILOR SE SCRIE = AȘA CUM ESTE SUS, AȘA ȘI JOS...adică o lume în care oamenii se respectă, o lume a echității, n-am spus a egalității comuniste! Noi nu suntem egali- unul e înalt, altul e scund, unul brunet, altul blond....și e bine așa pentru că e diversitate! Așadar, avem șanse să trăim într-o lume echitabilă, în care pădurile nu vor mai fi distruse pentru că pădurea nu ne dă numai oxigen, pădurea ne apără de poluarea chimică, de poluarea radioactivă, ne dă în primul rând energie, reglează sistemul/regimul climatic! Nu vedeți ce se întâmplă în țara asta pentru că tăiem ca nebunii pădurile-astea? Și din păcate, nici măcar nu ni le tăiem noi, ni le taie alții! Vreau să vă spun că am fost în toată lumea unde se taie ce e uscat și nici măcar crengile uscate nu și le ridicau de jos. Am mers sute de km pe șosele americane și nici nu puteai să pătrunzi în pădurea aia, din pricina crengilor uscate de pe jos...mergeți în Austria, Australia, Germania...
CONCLUZIE:
26 Aug 2018

Deci, se întâmplă CEVA! A spus-o și David Icke, o spun EREV-RAVII, MONDIALIȘTII...ei ȘTIU ce se petrece! Și RELIGIA, CREDINȚA știe, prin profeții ei care spun că, din păcate, omul nu va voi să se schimbe! Prin rugătorii din toată lumea, cel mult se va amâna starea definitivă de distrugere masivă, iar la sfârșit, prin Armaghedon - în masă! Cât timp se va mai gândi omul să se schimbe, își va băga coada între timp Omul Fărădelegii care va da (aparent) GRATIS o ”spiritualitate” fără de Dumnezeu plus un ADN din 12 spirale cu ajutorul tehnologiei (în special prin nano-tehnologie) ce va face să dispară boala, cancerul și chiar moartea! Totul, fără a se canoni omul în vreun fel, ca să merite să acceadă la o vibrație de frecvență spirituală înaltă; astfel, omul se va crede egal cu sau fără de Dumnezeu, ”dovedind” că se poate și fără El, așa cum l-a determinat cel fărăde lege...spre satisfacția deplină a Antihristului care, pentru (re)dobândirea sănătății, vigoarei, a unei ”tinereți fără de bătrânețe” a celor mulți, își vor vinde lui, sufletul!
VEDEțI Că
26 Aug 2018

că spune despre cristalele de siliciu...oare, nu folosesc reptilienii (EREV-RAV) cristale de siliciu între pielea lor naturală de reptilieni și pielea sintetică umană, atât pentru a-i proteja (în van) de deconspirarea în fața camerelor de luat vederi speciale, dar și pentru primirea de informații...și de-aici, și de DINCOLO, de unde vin ei? Totul se leagă...și David Icke spunea că se grăbesc cu mondializarea și ciparea, pentru a ține sub control oamenii care, datorită frecvenței înalte fotonice din 21 decembrie 2012, încep să fie văzuți și prea puțin dispuși (datorită agitației generată de frecvența înaltă) să-i mai suporte pe mondialiști care, din punctul meu de vedere și din filmele de pe net, sunt clone, reptilieni, nu umani!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine